Szerintetek Bitcoinba érdemes beletenni 1 Mft-ot?
Figyelt kérdés
2021. aug. 7. 19:29
1/8 anonim válasza:
Ird be szepen a keresobe, hitelre bitcoint? En irtam ki a kerdest :) ennel kicsit tobbet raktam bele es azota is tartom
2/8 A kérdező kommentje:
nem semmi, kíváncsi vagyok majd hogy mi lesz év végén. Akkor te az esésnél vetted ügye?
2021. aug. 7. 19:41
4/8 anonim válasza:
Ha nincs szükséged arra a pénzre, és hajlandó lennél feltenni ruletten mondjuk színre, majd bukta esetén megrantanad a valladat, akkor nyugodtan.
Ha ez az összes megtakarításod, akkor inkább ne.
5/8 anonim válasza:
A befektetéseket diverzifikálni "illik". Ha ez az 1 millió az 50+ milliós portfoliód része, akkor azt mondom hogy igen, megéri. (mondjuk akkor nem itt kérdeznél, ha ekkora befektető lennél) Ha ez a diákmunkából 2 év alatt összekuporgatott minden vagyonod, akkor nem ajánlom a magas kockázat miatt.
6/8 anonim válasza:
Sőt. Add el anyádék házát is, dobd be! Hisz ez a tuti biznisz!
7/8 SIDLER22 válasza:
Ez anyagi helyzettől függ. Én azt mondom kriptósként, hogy legfeljebb a teljes vagyonod felét rakjad be.
8/8 anonim válasza:
Én meg azt mondom, hogy igen tedd bele nyugodtan akkor, ha nem várod el, hogy karácsonyra a dupláját érje és nincs rá szükséged. Akkor éri meg ilyenben gondolkodni, ha hosszú távra tervezel. Akkor mindegy, hogy esik 70-80%-ot, mert csak meg kell várni, amíg ismét felmegy. Én 15 évben gondolkodom, ennél egy kicsit több pénzem van befektetve, amit folyamatosan gyarapítok. Nem csak Bitcoinban tartom, bár értékben az a legnagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!