Mennyire nehéz nappali tagozatos középiskola mellett esti műszakos diákmunkát végezni?
Figyelt kérdés
Leginkább tapasztalatokat várok. Tehát aki volt már így, az legyen szíves írja le hogy mennyire "nehéz".2010. aug. 28. 22:00
11/11 A kérdező kommentje:
Nos egy kis "fejlemény". Csak azért írom, hogy ha valaki ilyen cipőbe kerül, tudja mire számíthat plusz.
Úgy van megoldva - bár nem tudom hogy minden diákmunkánál így van-e, nekem ez lesz az első - hogy választhatok mikor megyek mikor nem, csak egy nappal előtte szólni kell.
Tehát megcsinálhatom hogy minden héten egy napot - akár mennyit "ki lehet hagyni", de szerintem azért nem szabad túlzásba vinni - nem dolgozok, főleg ha készülni kell a sulira.
A műszakot lehet váltani. Tehát lehet akár azt is ha a suliban valamiért szünet van, akkor bemenni éjszakára, plusz pénzért.
Úgyhogy szerintem heti egy nap pihenővel meg lehet csinálni... de a medve bőre . . . nem bízom el magam csak bizakodok :)
Köszönöm a kommenteket...
2010. aug. 30. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!