Ha most fogom betölteni a 26-ot akkor automatikusan küldenek új bankkártyát ha az ingyenesség 26 éves korig élt?
Figyelt kérdés
Erste diákszámla, és 26 éves korig lehet náluk ingyenes kártyát használni2021. aug. 4. 11:57
1/7 anonim válasza:
Ha a kártya nem jár le, akkor nem kell új. Ha csak díjcsomag, vagy díjcsomagban lévő tétel változik, akkor nincs teendő.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó, nem jövő ilyenkor jár le kb, csak megzavart ez, hogy ha betöltöm a 26-ot akkor tudom-e még ingyen használni vagy másikat kell csináltatni.
2021. aug. 4. 12:17
3/7 anonim válasza:
Nekem az OTP-nél volt életkori korlátos számlám, de ott a kártyát eleve úgy adták ki, hogy a szülinapom hónapjában járt le. Automatikusan küldték az újat és előre tájékoztattak, hogy melyik számlacsomagba fognak áttenni.
(Viszont az a csomag túl drága lett volna, ezért bemenentem és választottam egy másik, kedvezőbb számlacsomagot, ahhoz küldtek még egy kártyát. Ugyanolyan típust, nem tudom, miért kellett új. Mindenesetre ezután a régit leadtam, így visszatérítették annak a kártyadíját.)
4/7 A kérdező kommentje:
És a számla szám ugyanaz maradt vagy más lett?
2021. aug. 4. 12:27
5/7 anonim válasza:
A számlaszámod ugyanaz marad. A kártyádon lévő számok változnak értelemszerűen új kártyánál.
6/7 anonim válasza:
Nekem is végig ugyanaz maradt a számlaszám, 2-3 számladíjcsomag váltás után is.
7/7 A kérdező kommentje:
Az szuper
2021. aug. 4. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!