Milyen munka való nekem,ha zárkózott vagyok,de kedves, becsületes, segítőkész és sima érettségim van?
A zarkozottsagodon probalj meg valtoztatni, legalabb kicsit... kis lepesekben.
Aztan kezdj el dolgozni akarhol, arufeltoltokent, kerteszetben, akar gyarban es mellette tanulj... tanfolyamot vegezz aazt ami erdekel.
Ja es a sok kreten akik szerint egy gyari munka maga a pokol, minimalber, halal es egyebek azoknak valoszinuleg gozuk sincs milyen ott dolgozni... eselyes hogy az ilyen hozzaallasu boszme tuskok feleannyit se keresnek mint egy gyari melos... plane olyan gyari melos akinek szakma is van a kezeben. De ezeknek magyarazhat az ember... nem is kell.
Egy sas nem kapkod legyek utan...
Ffi v nő vagy? Gyárban sem áll mindenki a szalag mellett. Én pl meos voltam/ vagyok. Kezdetben, 10 éve, mikor oda kerültem nekem is egy érettségim volt, ahogy számos kolléganőmnek most is az van. Nekem azóta már lett egy minosegbiztositasi mérnök diplomám is de ugyanúgy meózok ha kell, viszont most már MIR-es csoportvezető vagyok.
Elmehetsz adminisztrátornak, vagy elmehetsz kertészetbe. Ha tanulnal meg, akkor segedapolonak, rendőrséghez, honvedseghez. Ezekben akkora a hiány, hogy simán kitanittatnak munka mellett.
Felenk egyre gyakrabban találok olyan hirdetést hogy kisebb cégek vagy vállalkozók segéd vagy betanított munkára keresnek a mesteremberek mellé alkalmazottat. (Pl asztalos, burkolo vagy komuves mellé) Mondjuk ez főleg ffi munka gondolom. Hirtelen nem jut eszembe más de azt gondolom aki keres talál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!