Avon tanácsadóként hogyan kell adózni?
Sziasztok!
Először is bocsánat, ha hülyeséget kérdezek. Nemrég töltöttem be a 18-at, és suli mellett szeretnék pénzt keresni. Még sosem volt munkám, nem is kellett adóbevallást/hasonlókat intéznem, ezért nem tudom, hogy hogyan is mennek ezek a dolgok.
Tehát azt szeretném megtudni, hogy Avon tanácsadóként egy bejelentett állásom lesz, és adóznom is kell utána vagy ez teljesen legális dolog bejelentés nélkül is?
Nem csak a kata adózási forma létezik. Lehet hogy van főállása, akkor nem kell járulékot sem fizetnie.
De amúgy mind vállalkozó, mert az Avon számla ellenében fizet.
Utána olvastam kicsit, de őszintén nekem még mindig nem világos. Suli mellett csinálnám, de vállalkozóként nem hiszem, hogy megérné..
Bárcsak megtalálná egy tanácsadó a kérdésemet és segítene :DD
Avont én kapásból nem ajánlom.
Bár lehet van az ismerőseid közt olyan aki rendelget.
Diákszövetkezetnél vannak otthon végezhető munkák.
Szia! Én Avon tanácsadó vagyok.
Ez úgy van, hogy eladástól függően van kereseted. Pl 5000Ft-tól már 15%. Az a 15℅ a te pénzed, abból nem vonnak le senmit. Nem kell vállakózónak se lenned, ez egy kereset kiegészítési lehetőség.
Ahogy nő az eladásod, úgy nő a kereseted is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!