Miért ilyen drága a disznó hús?
Hazudsz! Ha nincs kiírva az ár, olyan bírságot kap, hogy arról koldul. Nem fogja kockáztatni, hogy te lejárató kampányt folytathass egy webhelyen.
Mondjuk én előbb kérdezősködöm, utána vásárolok. Nem szégyen megkérdezni, mennyibe kerül, miféle termék. Ha olcsó miért az, ha soknak tűnik az ára, mi indokolja.
Egyébként, ha nem öt dekát kértél belőle darálva, kárt nem okozol a boltnak, ha otthagyod.
41: ha nem volt kint, miért nem kérdezted meg...??? Már ne is haragudj, de te voltál a balek!
Amúgy meg nem hiszem el, hiszen kötelező kiírni. EGy ilyen "luxus" hentesbolt tuti nem kockáztatja meg a büntetést...
Nem kötelező oda kiírnia. Elég, ha van egy tábla a falon.
Vagy egy krétás az üzlet előtt.
Gyerekek, itt van az a bizonyos üzlet!
A kép kicsit túl van húzva, de kiválóan látszik, hogy bizony fel van tüntetve mindennek az ára.
Hétvégi ajánlatunk!
Sertés comb 1390,-
Hamburger fasírt 250,-
Házi parasztsonka
3290,-
Füstölt tarja
#46: na sejtettem én...! :))
A kérdező meg nem tud olvasni valszeg....
Én adtam már vissza levágott francia sajtot az Auchanban, mikor rájöttem, hogy az 1200 Ft nem kilós ár, hanem 100 grammé.
Nem szakadt le az ég, azt mondtam, hogy bocs, ez nekem túl drága.
Ő meg azt mondta, jobb, hogy most derült ki, nem a pénztárnál.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!