Babaváró+csok+lakáshitel?
Van már egy meglévő gyermekem, az apukajaval kulon mentunk.De lett párom,akivel tervezzük a hazasságot,es a babat. 3 gyermeket szeretnék, szóval már csak 2t.
Ha osszehazasodnank,es terhes lennék, igazolni tudunk kb 500-600 ezer bevételt, nincs más hitelünk, csak albi,rezsi,telekom.Mekkora összeget kaphatnank osszesen?Amikor terhes lennék akkor kezdenénk el beadni a hitel kérelmet.Mennyi lenne az osszes torlesztője?
1-es
Miért az jobb hogy kanos volt apád,én meg tüzeltem így lettél te? Xddd
1-2es nem tudom miert kell mindig ezt írni,gondolni.
Képzeld el sem az én családom,sem a párom családja nem tud anyagilag srgíteni, vagy venni nekünk házat. Más esélyünk nincs családi házra. Albérletbe nem akarjuk az egesz eletunket leelni,inkabb a hitelbe fizetnenk a torlesztot,mint mas zsebébe.
Babaváró 45 ezer törlesztő, a legtöbb bank 68 ezerrel számol, a te fizetésedet részben vagy egyáltalán nem számolják bele. 7,5 M lehet belőle önerő.
Lakáshitelt meg értelmes ember nem úgy vesz fel, hogy amennyit csak lehet. Szóval írd meg, kb mennyibe kerül a kinézett lakás, aztán lehet számolni, hány éves törlesztővel fér bele. Használt vagy új?
#1: +1 :D
Egyébként ez ilyen önerő nélküli eszetlen szaporodási adóssághalmozás lesz. vagy van valami pénzügyi terv és önerő mögötte?
Azt megkérdezhetem hogy szerintetek rendben van-e az hogy a legnagyobb önerőt a csok és a babaváró adja?
Van megtakarításotok?
Egyáltalán végig gondoltátok hogy 3 gyerek mennyibe kerül az egyetemig?
#7: Dehogy gondolják végig. Egy másik kérdésnél leírtam tegnap egy számot, úgy le lettem pontozva, mint annak a rendje, hogy az nem lehet, meg hogy. Aztán mikor írtam egy-két dolgot amit nem ártana beleszámolni, egyből jött a csodálkozás, hogy "jaa, hogy azt is nézni kellene"
*8
Semmi gondom nincs a csokkal és a babavárócskával.
Főleg akkor ha az igénylők mellé tudnak tenni 5-8 milliót önerőbe.
Csak hát sajnos legtöbbször a csok a legnagyobb tétel az egész tervben.
Aki mindenáron 3 gyereket meg saját házat akar,az jöjjön ki 2-3 évre külföldre és állítom h egy sima szakmunkás melóból félre tesz annyit hogy azután vidéken csokkal és önerővel,hitel nélkül házat vesz.
De nem. A ház most kell,amikor önerő is alig van.
*7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!