Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Babaváró+csok+lakáshitel?

Babaváró+csok+lakáshitel?

Figyelt kérdés

Van már egy meglévő gyermekem, az apukajaval kulon mentunk.De lett párom,akivel tervezzük a hazasságot,es a babat. 3 gyermeket szeretnék, szóval már csak 2t.

Ha osszehazasodnank,es terhes lennék, igazolni tudunk kb 500-600 ezer bevételt, nincs más hitelünk, csak albi,rezsi,telekom.Mekkora összeget kaphatnank osszesen?Amikor terhes lennék akkor kezdenénk el beadni a hitel kérelmet.Mennyi lenne az osszes torlesztője?

2021. júl. 20. 09:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Komoly lesz majd 10 év múlva mesélni a gyereknek hogy a CSOK miatt kellett legyártani xddd
2021. júl. 20. 09:26
 2/13 anonim ***** válasza:
20%

1-es

Miért az jobb hogy kanos volt apád,én meg tüzeltem így lettél te? Xddd

2021. júl. 20. 09:35
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
A törlesztő alakul, attól függően, hány évre veszitek fel (mondjuk a babavárónál pl). Viszont arra számíts, hogy ha már terhesen veszitek fel, akkor esetedben nem a jelenlegi béreddel, hanem a várgató GYED összegével számolnak. Nálam legalábbis így volt.
2021. júl. 20. 09:47
 4/13 A kérdező kommentje:

1-2es nem tudom miert kell mindig ezt írni,gondolni.

Képzeld el sem az én családom,sem a párom családja nem tud anyagilag srgíteni, vagy venni nekünk házat. Más esélyünk nincs családi házra. Albérletbe nem akarjuk az egesz eletunket leelni,inkabb a hitelbe fizetnenk a torlesztot,mint mas zsebébe.

2021. júl. 20. 10:01
 5/13 anonim ***** válasza:
19%

Babaváró 45 ezer törlesztő, a legtöbb bank 68 ezerrel számol, a te fizetésedet részben vagy egyáltalán nem számolják bele. 7,5 M lehet belőle önerő.

Lakáshitelt meg értelmes ember nem úgy vesz fel, hogy amennyit csak lehet. Szóval írd meg, kb mennyibe kerül a kinézett lakás, aztán lehet számolni, hány éves törlesztővel fér bele. Használt vagy új?

2021. júl. 20. 10:16
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

#1: +1 :D

Egyébként ez ilyen önerő nélküli eszetlen szaporodási adóssághalmozás lesz. vagy van valami pénzügyi terv és önerő mögötte?

2021. júl. 20. 10:40
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Azt megkérdezhetem hogy szerintetek rendben van-e az hogy a legnagyobb önerőt a csok és a babaváró adja?

Van megtakarításotok?

Egyáltalán végig gondoltátok hogy 3 gyerek mennyibe kerül az egyetemig?

2021. júl. 20. 21:34
 8/13 anonim ***** válasza:

#7: Dehogy gondolják végig. Egy másik kérdésnél leírtam tegnap egy számot, úgy le lettem pontozva, mint annak a rendje, hogy az nem lehet, meg hogy. Aztán mikor írtam egy-két dolgot amit nem ártana beleszámolni, egyből jött a csodálkozás, hogy "jaa, hogy azt is nézni kellene"

2021. júl. 21. 07:39
 9/13 anonim ***** válasza:
16%

*8

Semmi gondom nincs a csokkal és a babavárócskával.

Főleg akkor ha az igénylők mellé tudnak tenni 5-8 milliót önerőbe.

Csak hát sajnos legtöbbször a csok a legnagyobb tétel az egész tervben.

Aki mindenáron 3 gyereket meg saját házat akar,az jöjjön ki 2-3 évre külföldre és állítom h egy sima szakmunkás melóból félre tesz annyit hogy azután vidéken csokkal és önerővel,hitel nélkül házat vesz.

De nem. A ház most kell,amikor önerő is alig van.

*7

2021. júl. 21. 15:17
 10/13 anonim ***** válasza:
48%
Pl aki alberletben lakik,es az elvesz a havi bevetelbol kapasbol 200 ezret,azzal mi a problema? Szimplan nincs akkora szerencsejuk,hogy valaki a segguk ala toljon akar csak ideiglenesbe is egy lakast. 1 ev alatt sajnos az albi miatt mar tobb,mint 2 milliotol esik el az ember. Mi is igy vagyunk, sajnos babavaron kivul nincs jelenleg tartalekunk albi mellett,bar most ferjem kap maximum gyedet multhonaptol,tehat 170 menni fog felretevosbe havonta. Es ev vegen-jovo ev elejen mi is csokozunk,es lakashitelezunk,hog, azt a 200 ezret ne a masik zsebebe tomjuk,hanem a sajat hazunkba. Ferjem a kereso csak egyelore, netto 420-520 havi bevetellel,plusz most masfel evig 170 gyed. Aztan en addig sulizok,2 even belul fixen el tudok helyezkedni a szakmaval,amit tanulni fogok,tehat nem mondanam annyira,hogy a semmire vesszuk fel a hitelt. Sajnos manapsag azok a fiatal parok,akiknek nem tudnak a szulok kulonosebben segiteni es pl Budapesten dolgoznak,nagyon nehez ezek nelkul lakast/hazat venni. Ja,es mindketten nagycsaladot szeretnenk,mar van is egy fiunk,nem azok koze tartozunk,akik csak ezek miatt szulnek. (Fiunk nem volt tervezett, ezekrol a csokos,babavaros dolgokrol az eg vilagon semmit nem tudtunk teherbeesesem ellott.)
2021. júl. 25. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!