Mit tegyek? Valaki kért tőlem két grafikát, úgy egy hónapja, meg is kapta, el is fogadta, tetszett neki, azt mondta az egyket tudja kifizetni. Jogos ha szólok neki hogy szeretném kérni az árát?
Figyelt kérdés
Tudom nem kellett volna odaadnom a munkámat. Gáznak érzem hogy ha szólok neki, de mégis szólnom kellene, bár fogalmam sincs hogy hogyan.2021. júl. 19. 15:06
1/5 anonim 

válasza:

A számla fizetési határideje mennyivel járt már le?
3/5 A kérdező kommentje:
1es már elég rég óta, megbeszélt idő nem ennyi volt.
2-es nem, és nem tudom miről beszélsz :)
2021. júl. 19. 15:15
4/5 anonim 

válasza:

1-es vagyok. Ha a számla fizetési határideje rég lejárt, akkor nyugodtan küldj neki egy emlékeztető mailt, hogy Kedves XY, a QWERT sorszámú számlám fizetési határideje Z nappal lejárt. Kérem 3 napon belül rendezni szíveskedjen.
5/5 anonim 

válasza:

Ó, szerintem te a volt főnökömmel dolgoztattál...
Természetesen jogos, ha szólsz. Nyilván ő sem dolgozik ingyen.
Remélem, kötöttetek szerződést, és rendes számlát is kiállítottál. Amennyiben igen, akkor fizetési felszólítót neki azonnal. Ha arra nem reagál, akkor fizetési meghagyás.
...Ha viszont csak ilyen gentlemens' agreement volt a dolog, akkor nem túl jók az esélyeid, sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!