Paypal - mit érdemes beállítani itt? "Hogyan szeretné kifizetni a kártyás kifizetéseket? "
Linkelem a screenshot-okat,
az első screenshot a választható opciókat mutatja, a második ugyanaz az oldal, csak lefelé görgetve mutatja azt:
Bandcamp-ról érkeznek utalások, ehhez van szükségem infóra, mit állítsak be a PayPal-on belül a screenshot-okon látható felületen?
Ha a bal oldali "Minden kifizetés"-t választom, akkor az almenükben nem enged tovább választani. Inkább megálltam itt és kiírtam ezt a kérdést, nehogy rossz opciót jelöljek be.
Sejtésem szerint félrefordították, a két opció jelentésének lényege megegyezik... Tehát nem igazán tudom értelmezni, mi az eltérés a jobb oldali ("Jelenleg is..."), és a bal oldali ("Minden kifizetés...") opciók között...
Ezen kívül egy másik beállítási opcióról is szeretnék felvilágosítást tőletek:
"Indítsa el automatikusan a rendszeres kifizetéseket."
Ez mire vonatkozik, mit jelent? Tapasztalta már valaki?
Először használom ezeket, nem tudom. Épp ezért kérdezem. :) konkrétan nem terméket adok el, amit a kosárba tesznek stb, hanem tehát a bandcamp-es zenéimért lehet pénzt felajánlani, és a paypal-omra megy.
Tehát mit tegyek a paypal beállításoknál?
Értelek. De érted, mit takar a magyar fordítás? Mert szerintem nem egyértelmű, esélyesen nem hozzáértő fordította.
Ráadásul (és ezt írtam már) amikor a bal oldalira kattintottam, ott nem enged semmit választani. (Csak felajánl opciókat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!