Kocsi helyett lakást vettem. Rosszul csináltam?
Figyelt kérdés
Volt 31 millió forintom. Vettem belőle egy nagyon szép garzonlakást 30 millióért.
Kiadásra vettem, de most nem találok bérlőt... szép a lakás, nagyon szép, de kicsi.
Autóm még nincs... szomorkodom, hogy lehet inkább egy 4-5 milliós szép autót kellett volna vennem a többit pedig bankban tartani? Rosszul döntöttem?
2021. júl. 16. 11:19
1/8 anonim válasza:
Mennyiért hirdeted a lakást? Valszeg túl drága az elhelyezkedéséhez és méretéhez képest.
2/8 anonim válasza:
Az autó lett volna a rosszabb döntés, mert az folyamatosan csak veszítene az értékéből, a lakás viszont nem.
3/8 anonim válasza:
Gyanítom hogy nagyvárosban vettél lakást. Lehet, hogy a hirdetésed nem hatékony.
4/8 anonim válasza:
Közlekedni nem fogsz tudni a lakással az biztos. Nem tudhatjuk mire van szükséged.
5/8 Fsms válasza:
Jól csináltad. Előbb utóbb kiadod. A lakás értéke folyamatosan nőni fog. Míg az autó csak veszít az értékéből.
6/8 anonim válasza:
Ha szabad kérdezni, hol vettél lakást?
Milyen felszereltséggel kiadó?
Szerintem jól döntöttél, a 4 milliós autó pár év múlva csak 2 milliót, majd 1, majd fél milliót ér.
7/8 A kérdező kommentje:
A Marina Parton, Marina lakópark
Stúdió lakás 30nm
Teljesen felszerelt, gépesített, bútorozott
2021. júl. 17. 15:28
8/8 anonim válasza:
Fél Budapest a Váci úton dolgozik. Nálunk júliusban kell visszamenni az irodába, egy jóbarátomnak szeptemberben, most interjúztok, sok helyen tervezik még csak a visszatérést. Sokan elhagyták ideiglenesen Budapestet, irodisták is, és egyetemisták is. Ne aggódj, szerintem őszre biztosan találsz érdeklődőt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!