Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám befektetni?

Hogyan tudnám befektetni?

Figyelt kérdés

Üdv.

Örököltem egy nagyobb összeget, és mellette 2 ingatlant.

Hogyan tudnám befektetni? Mibe érdemes bele kezdeni?

2021. júl. 15. 06:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Irány egy pénzügyi tanácsadó, de olyan, akinek te fizetsz, hogy adjon tanácsot, nem olyan, aki a saját hülyeségeit akarja rádsózni. Én óvatos lennék nagyon, nehogy valami hülye befektetés elvigye a pénzt, diverzifikálni kell és portfóliót építeni.

Ne itt akarj pénzügyi tanácsokat kérni!

2021. júl. 15. 07:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam pénzügyi tanácsadóra, de gondoltam előbb talán kicsit informálódok.

Gondolkoztam az ingatlan piacban. Azaz veszek lakást párat, és kiadom albérletbe. De annak is megvannak a bosszúságai.

2021. júl. 15. 07:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha portfóliót építesz lehet benne pár lakás is, de attól a többit is értelmesen kell befektetni. Van, aki imád ingatlanokkal foglalkozni, vadászni, felújítani stb. van aki pedig gyűlöl és a bérlőkkel bajlódni. Ezt neked kell tudni, hogy mihez van kedved. Annyit tanácsolhatok, hogy ha kiadó lakásod lesz, legyen szuper környéken, legyen rendezett házban és egy lepukkant lakást vegyél meg, ha keresni akarsz rajta. Azt fel kell újítani, de az is megoldás, hogy normális állapotút veszel drágábban. A lényeg, hogy ha a lakás klassz, akkor a bérlők sem lepukkantak lesznek. Szűrni kell köztük is.
2021. júl. 15. 08:31
 4/4 anonim válasza:
Nekem bérbeadás tűnik a legjobbnak, vagy eladni őket ha az éri meg neked inkább.
2021. júl. 15. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!