A kislányommal vagyok itthon, nem tudok dolgozni, mit tudnék itthonról csinálni?
Gyod-on vagyok a kislányommal, 3 éves, sérült. Nem jár óvodába, de ha járna is, csak speciálisba tudna 4 órát.
Nem egyedül nevelem, de örülnék, ha nem lennék ennyire kiszolgáltatott. Kapok utána pénzt, de abból nem lehet megélni, ha pl. Albérletet kell fizetni. Sokat kell vele foglalkozni, oda kell nagyon rá figyelni, de megtudnám oldani a munkát, akár este, ha már alszik. Van valakinek ötlete?
Köszönöm előre is!
Esetleg bevállalni baby sitterként egy kislányt aki a lányoddal egyidős? Így játszópajtija is lenne.
Vagy esetleg takarítani is 4 órában lehetne ha van a szomszédságban valami jobban fizető hely.
Vagy idős emberek mellett lehetnél segítség,látogató, bevásárló, társalkodó... oda is vihetnéd a gyerkőcöt esetleg. De ezeket mind ki kell fogni.
Ha a párkapcsolatodban van gond, akkor abban is lehetne gondolkodni hogy azt hogy oldd meg.
Köszönöm a normális válaszokat!
4-es: Azért kérlek mielőtt leírsz valamit, gondolkodj! Anélkül, hogy ismernél, ne írj már ilyet! Honnan tudod milyen anya vagyok? És honnan veszed, hogy aki 20 évvel idősebb nálad, szakmával/diplomával az nem egy felelőtlen anya?
Kérlek ne sajnáld a kislányomat, mert nincs miért!
Ha nem tudsz segíteni, ne szólj hozzá! Szerintem olyan alap dolog ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!