5-10 éve valóban könnyebb volt ingatlanhoz jutni?
Figyelt kérdés
Tényleg pályakezdő buszsofőrként kb reménytelen egy lakás? Egyedülállóként tényleg egész életre eladósodás létezik? Gyerekeket nem szeretnék. Valóban könnyebb volt 5 éve, s ilyen időszak nem is lesz már?2021. júl. 10. 19:29
11/24 anonim válasza:
Alapvetően igen, az utóbbi 5-6 évben az ingatlanárak elszálltak, hála a szülesztőpolitikának mostmár az építkezés költségei is az egekben.
Mondjuk egyedül, viszonylag egyszerű, kis fizetésű munkából régen sem volt könnyű, de most határozottan nehezebb
12/24 A kérdező kommentje:
De most egy átlagfizetésből se könnyű, s itt most nem a minimálbérre gondolok. Ki nem állhatom a Fletót, de legalább az bevallotta, hogy "elk.rtuk, nem kicsit, nagyon". De nem politizálok. Amúgy kíváncsiság, 2008 előtt is magasak voltak az ingatlanárak az akkori körülményeket figyelembe véve?
2021. júl. 10. 21:45
13/24 anonim válasza:
Mindig azok voltam. Szüleim 30 éve építettek a házat, akkor is volt támogatás, szocpol, nem újdonság a mostani csok, kár is szidni. Már akkor is 1 napos kőműves munka fél havi fizetésbe került
14/24 A kérdező kommentje:
13. Csak ma egy kicsit más világ van, mint 30 éve.
2021. júl. 10. 22:34
15/24 anonim válasza:
És mégis miben volt más? Megmondanád? Ezért nem írtam fizetést, mert akkor abba kötsz bele, de hogy a viszony számot sem érted, akkor nem tudok mit csinálni. Úgy látom csak a rinya megy
16/24 A kérdező kommentje:
Hát, ha nem látod, hogy mennyivel más lett a világ, akkor én most mit írjak? Én nem rinyálok, ha meg provokációnak szánod ezt a beszólást, akkor van egy rossz hírem. Konkrét viszonyszámot se írtál, innentől kezdve...
2021. júl. 10. 22:45
17/24 anonim válasza:
"Már akkor is 1 napos kőműves munka fél havi fizetésbe került"
Ezen mit nem értesz? Nem tudsz érdemben írni semmit, csak visszapampogsz, mint egy i.dióta
18/24 A kérdező kommentje:
Főleg, amikor kalákában is lehetett házat építeni, ma meg mindenféle szabályhoz kötik lassan azt is, hogy milyen ágy kerüljön a szobába. Ne nézzük egymást hülyének, a stílusodon meg változtass, én megadtam neked a tiszteletet, én is ezt várom el legalább, mert nem őriztünk együtt disznókat.
2021. júl. 10. 22:52
19/24 anonim válasza:
Mindenkinek az jár, amit megérdemel.
Ha szerinted az, hogy egy mérnöknek kell megtervezni a házat és nem kokányolt sz.rban kell lakni, az egy nehezítés és nem is veszed észre, hogy ez mennyore gáz, ott mar bajok vannak
20/24 A kérdező kommentje:
Mégis valahogy jobban elkészítették azokat a házakat anno, mert még mindig állnak. Mintha csak precíz mérnökök, szakik léteznének. Tudok azért jó sok ellenpéldával szolgálni.
2021. júl. 10. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!