Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Foxpost mennyi időalatt...

A Foxpost mennyi időalatt szállítja ki a csomagot, ha.....?

Figyelt kérdés
A Foxpost mennyi időalatt szállítja ki a csomagot, ha pénteken adta fel az eladó, de még nem indult el? Hétfőn már az autómatában lesz, vagy csak keddre várjam?

2021. júl. 10. 01:36
 1/5 anonim válasza:
Szia! Eladónak mit értesz? Egy személyt, vagy egy boltot? Általában a boltok emailt küldenek a csomag érkezésének idejéről. Ha személy adta fel, akkor 50-50%
2021. júl. 10. 02:53
 2/5 anonim válasza:
100%
Szerdán fog megérkezni valószínűleg. Egy nap alatt vesik ki az automatából, egy napot utána a központban tölt, egy nap alatt pedig az automatába kerül. 3 munkanap összesen a szállítási idő.
2021. júl. 12. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocsi az offert, ha ma adnak fel csomagot nekem, csutortokon, mikorra lesz atveheto, azaz hany nap alatt er az automataba?

Azért kérdem, mert én csak kedden tudom atvenni..A 3 napba meg beleesik a hétvége is.

Vagy erdemesebb holnap feladni?Koszi.

2021. okt. 21. 09:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Hétfőre jön meg, de legutóbbi tapasztalataim alapján inkább kedd. Kedden egyébként át tudod még bőven venni.
2021. okt. 21. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Koszi,igen kozben kaptam emailt, h hetfore varhato.Bár most meg a raktar koltozeset is szamba kell venni..
2021. okt. 22. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!