Mennyi pénz Shein-en a vám?
Figyelt kérdés
Szeretnék Shein-ről rendelni, de azt mondják, hogy vámot kell érte fizetni, ami sok pénz. Mennyi lehet ez kb shein-en, egy 42807 ft-os rendelésnél? Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Előre is köszönöm.2021. júl. 6. 00:55
2/6 anonim válasza:
Az ÁFÁtól kell félni, nem a VÁMtól
3/6 anonim válasza:
Angliából rendeltem a lányomnak Mo-ra. Én csak magát a rendelést fizettem ki úgy, ahogy volt és ő gond nélkül megkapta a (GLS) csomagot. Semmit nem kérdeztek, semmi pluszt nem kellett fizetnie. Igaz, az értéke csak 25 EUR volt.
4/6 anonim válasza:
#3 Nem tudom ez mikor volt, de már más szabályok vannak érvényben július 1. óta
5/6 anonim válasza:
Július 1-től ár alapján sávosan emelkedő adóztatás/vámoltatás/nevezze ki minek akarja van. Már azokra a csomagokra is, amiket július 1. előtt rendelt az ember.
6/6 anonim válasza:
3-as vagyok
Még május végén, amit június elején kapott meg. Bocs, nem tudtam, hogy azóta otthon már más szabályok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!