Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az a KDM? Molnár Zotán...

Mi az a KDM? Molnár Zotán levele? Milyen cég?

Figyelt kérdés

A mai napon levelet kaptam. Feladója a "KDM" ennyi. Semmi vállalat név, cím semmi. Azt írják a levélben hogy sajnálatukat fejezik ki, amiért nem küldtek ki 5000Ft-os kupont és anélkül vásároltam meg a terméküket.de hogy mi volt az arra már nem tértek ki. Azt írjták küdtek cserébe egy 10000 Ft-os kupont, ami egy fénymásolt tízezres a levél hátodalán keresztbe. Hogy ne használjam véletlenül fizetőeszközként fel a fekete-fehér fénymásolatot, kedvesen ráírták filccel, hogy "minta". Azt írják telefonon fognak keresni. A levél dátuma e hónap 15-e, tehát 10 nap mulva van :XD

A levél alatt Molnár Zoltán sk.aláírása

#molnár zoltán
2021. júl. 5. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem KMD akart az a "KDM" lenni???

KMD ad 1 kedvezmény kupont én csak az 5000-est kaptam meg :), hahaha te meg már 10 000-et kaptál :)

Ebből megy az előfizetés díja, ami lefedi az ingyenes visszamondási időt, lejár ez az idő onnantól csak akkor szabadulsz a havidíjtól, ha kifizetsz pár extra hónapot.

Pl. havidíj 1500Ft, ingyenes elállási lehetőség 90napig, utána az ingyenes időt vissza kell fizetned kilépés esetén.

Az 5000Ft elég az első 3 hónapra (90nap), a fennmaradó 500Ft meg durván a következő hétre, majd beindul az automatikus számlázás, ha megszünteted meg vissza kell fizetni az 5000-et.

Most mennyi a havidíj?

Meddig elég rá a 10 000-es kupon?

Mennyit kell visszafizetned, ha kilépsz a rendszerből?

2021. júl. 6. 11:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Havidíj? Nem fizetek semmit. Milyen rendszer? Miről van szó?
2021. júl. 6. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csalás, felejtsd el!
2021. szept. 19. 08:55
 4/4 makarszka válasza:
100%
Kamus cég,adathalászat,átverés,olvassatok utána neten,már írnak róluk.....
2022. márc. 27. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!