Mi az a KDM? Molnár Zotán levele? Milyen cég?
A mai napon levelet kaptam. Feladója a "KDM" ennyi. Semmi vállalat név, cím semmi. Azt írják a levélben hogy sajnálatukat fejezik ki, amiért nem küldtek ki 5000Ft-os kupont és anélkül vásároltam meg a terméküket.de hogy mi volt az arra már nem tértek ki. Azt írjták küdtek cserébe egy 10000 Ft-os kupont, ami egy fénymásolt tízezres a levél hátodalán keresztbe. Hogy ne használjam véletlenül fizetőeszközként fel a fekete-fehér fénymásolatot, kedvesen ráírták filccel, hogy "minta". Azt írják telefonon fognak keresni. A levél dátuma e hónap 15-e, tehát 10 nap mulva van :XD
A levél alatt Molnár Zoltán sk.aláírása
Nem KMD akart az a "KDM" lenni???
KMD ad 1 kedvezmény kupont én csak az 5000-est kaptam meg :), hahaha te meg már 10 000-et kaptál :)
Ebből megy az előfizetés díja, ami lefedi az ingyenes visszamondási időt, lejár ez az idő onnantól csak akkor szabadulsz a havidíjtól, ha kifizetsz pár extra hónapot.
Pl. havidíj 1500Ft, ingyenes elállási lehetőség 90napig, utána az ingyenes időt vissza kell fizetned kilépés esetén.
Az 5000Ft elég az első 3 hónapra (90nap), a fennmaradó 500Ft meg durván a következő hétre, majd beindul az automatikus számlázás, ha megszünteted meg vissza kell fizetni az 5000-et.
Most mennyi a havidíj?
Meddig elég rá a 10 000-es kupon?
Mennyit kell visszafizetned, ha kilépsz a rendszerből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!