Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Molnár Csilla szépségkirálynő...

Molnár Csilla szépségkirálynő szerintetek is gyönyörű volt? 👸Milyen magas volt és hány kg? Miért lett öngyilkos?🥺🖤

Figyelt kérdés

2021. jún. 24. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
A wikipédián azt olvastam, hogy 1,78 magas volt. És azért lett öngyilkos, mert nem bírta a sok róla szóló pletykát meg a családi konfliktusokat.
2021. jún. 24. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép volt, olyan természetes szépség, bár idősebbnek nézett ki a koránál. Családi problémák és az idősebb pasija miatt lett öngyilkos. Mi akkor pont ott voltunk Fonyódon, mikor ez történt, előtte nap még a családi vendéglőjükben ettünk.
2021. jún. 24. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem különösebben tetszett.
2022. jan. 30. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
18%
Jó cicije volt?
2022. júl. 16. 06:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy most hogy van a szabályozás, de ezért sem lenne szabad kiskorúakat ilyen rendezvényeken szerepeltetni. Még egy érett felnőttnek is komoly traumát tud jelenteni a túl nagy ismertség, egy tininek meg főleg. (16 évesen lett szépségkirálynő.) Egy ilyen eredménnyel pedig rengeteg negatívum is jár, rengeteg rosszakaró, vagy egyenesen zaklató jelenik meg ilyenkor.
2023. dec. 22. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!