Szarvas Andrea szépségkirálynő mennyire szép szerintetek?
Figyelt kérdés
2019. szept. 15. 17:27
1/10 anonim válasza:
Nekem Nem tetszik. Táskás szemek, iszonyat nagy száj....Kicsit kancsalnak is tűnik....De a szépség, mint tudjuk relativ
2/10 anonim válasza:
A szeme tényleg mindig karikás, és smink nélkül a bőre se szép árnyalatú.
Ettől függetlenül is szép arcra, az alakja is jó. De szépségkirálynőnek kevés.
3/10 anonim válasza:
Mind ugyanolyan, mintha másfajta nő nem lenne az országban.
6/10 anonim válasza:
Nekem nagyon, pont az ízlésem, de ez nagyon szubjektív kérdés:)
7/10 anonim válasza:
A szépség megítélése igen szubjektív. A "nyertes" szépségkirálynő sok egyebet is kínál(t), mint amit mi látunk. Fontosak a jó kapcsolatok, a mama, a papa baráti köre, talán még a leányzó fekvése is...
Nevezett hölgyet nem ismerem, így hát vigasztalhatatlan vagyok, hogy sorsom nem tette lehetővé számomra az ismeretségből adódó hallhatatlan élményt. (Azért reménykedem, hogy holnap is felkel majd a Nap!)
8/10 ufipufi válasza:
Szerintem ott sok penz csuszott hogy ez a lany lehessen a szepsegkiralyno. Nem a leggszebblany magyarorszagon az tuti. A barati korombol is legalabb 5 lany legyozné szerintem.
9/10 anonim válasza:
Nem csúnya, de szépségkirálynőnek nagyon kevés. Kimész az utcára és rengeteg nála sokkal szebb jön szembe veled. De azt ugye tudjuk, hogy ezeken a Miss Hungaryken és hasonlókon nem a legszebb nyer, hanem a protekciós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!