Milyen német cégek vannak ebben az országban?
Figyelt kérdés
Svájci vagy osztrák is jöhet. Amiket tudok: DM, Rossmann, Aldi, Lidl, Bosch.2021. júl. 5. 20:26
1/12 A kérdező kommentje:
Audi, BMW, egyéb autógyárakat meg elfelejtem. :D
2021. júl. 5. 20:42
2/12 anonim válasza:
BMW, Mercedes, Audi, Villeroy&Boch, Mahle, Beurer, Siemens, Allianz, Bayer, Biontech meg még több száz. :)
Mire kell ez a sok cég neked?
3/12 A kérdező kommentje:
Egy német cégnél szeretnék majd elhelyezkedni, ha túl leszek a vizsgán. Azt mondják ezek a leghumánusabbak. Adnak normális védőfelszerelést, és jobb fizut, mint a magyar cégek. (fogalmam sincs, hogy igaz-e vagy sem, de nem egy embertől hallottam)
2021. júl. 5. 20:51
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor már a Richter Gedeont se felejtsük ki. Ezeket fejből írtad, vagy van egy lista? Ha van lista, belinkeled, ha megkérlek. Felpontoztalak. :)
2021. júl. 5. 20:52
5/12 anonim válasza:
Megnyugodhatsz, nem csak a német multik adnak normális védőfelszerelést, hanem a francia, amerikai, spanyol, stb... is. Minden multicég. Nem spórolnak ilyeneken, nem ér meg nekik se az esetleges büntetés, se a rossz hír ami elterjedne ha nem gondoskodnának a dolgozók megfelelő biztonságáról.
6/12 A kérdező kommentje:
Igyekszem majd jó multihoz menni. Franciát csak az Auchant tudom, de azt mondják, hogy pl. egy Aldi fizu terén jobb, mint az Auchan. Spanyolt hirtelen egyet sem tudok, amerikai meg tuti van, bár most nem jut eszembe. Én a környékünkön német cégeket látok sokat. Talán a Coca Cola gyár, ami amerikai. :)
2021. júl. 5. 20:58
8/12 A kérdező kommentje:
Az nincs errefelé, de köszi, dobtam zöldet. :D
2021. júl. 5. 21:02
9/12 anonim válasza:
Amerikai pl. a GE, Exxon, Continental
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Utánanézek, ment a zöld.
2021. júl. 5. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!