Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha beviszem a gyűrűm a záloghá...

Ha beviszem a gyűrűm a zálogházba és megmondom hogy nem fogom kiváltani az gáz? Illetve mennyit adnak érte?

Figyelt kérdés

Fehérarany eljegyzési gyűrű.

Mivel a vőlegenyem megcsalt, én elhagytam, a gyűrűből akkor már pénzt csinálok.

Megtaláltam a papírját, 30ezer volt, mennyit kapok érte a zaciba?

És az nem gond, ha előre kijelentem, hogy csináljanak vele amit akarnak, mert én nem fogom kiváltani?

2021. júl. 2. 09:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

És miért nem eladod? Zálogtárgyért jóval kevesebbet adnak.

Ötletszerűen írom, csak illusztrációként.

Van egy banángörbítőd, amit a boltban 45 990 forintért lehet megvenni. Még bontatlan csomagolásban van neked ilyen, és eladnád. Jó esélyjel kapsz érte 30 ezret. A zálogház meg 5-6 ezer forintot kínál érte?

Nekik nem gond, ha nem váltod ki, abból élnek, hogy sok zálogtárgy ott marad, és eladják.

Ha mindenki mindent kiváltana, lehúzhatnák a rolót.

2021. júl. 2. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekik tökmindegy.

Így fizetik az érték felét, ha azt mondod, hogy eladni hoztad, akkor tán a kétharmadát.

2021. júl. 2. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mennél érte egy idő múlva úgy is el adnák.
2021. júl. 2. 13:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Azert nem akarom eladni, mert már nem szép. Elvan görbülve picit a karika része, nem ilyen szép kör formájú, nemtudom így ki venné meg
2021. júl. 2. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egyszerűbb kidobni. Te tudod. Van olyan is, hogy csak a fémet veszik meg, nem az ékszert. Az nyilván kisebb összeg.

Sérült gyűrűt a zaci nem fog bevenni, vagy csak egészen kis összegért.

2021. júl. 2. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!