Mire költenètek 1,3 Mrd dollárt?
1 milliárd az 9 nulla
1000 000 000
1 egész 3 tized milliárd az
1 300 000 000 Asszem; na lássuk
Ja amúgy kell egy darab ház mindenképpen legalább; mondjuk egy 50 milliós, de lehetőleg nagy telekkel, nem tudom mekkora, de akkor lehet 60 milliós is
Vennék magamnak szép ruhákat, de nem túl drágát, mert azért mindennek van határa, akkoris, ha milliomos valaki, már elvből nem adunk irreálisan sokat valamiért, amit (jobban is, mert) sokkal olcsóbban is megkapsz
Nos, aztán lennének még eléggé meglhetősen király bútoraim, akkor termelnék magamnak különbözőfélek növényeket , amiket megeszek, állatot levágni amúgy távolállna tőlem, de igyekeznék önellátó lenni
Hát, gondolom ,akkoris elég lenne egy sima laptop, és gépeznék
Lehet,hogy tartanék macskát
Ha lenne párom, meg gyerekeim, akkor nekik is vennék dolgokat, de nekik is az észszerűség határain belül,meg saját magamnak is
Feltételezhetően elutaznék 1-2 jó helyre
Lehet, hogy külföldön vennék egy nyaralót, de lehet, hogy Magyarországon
Amúgy ha kifejlődném magam pró-vá, akkor lehet, hogy valamit bizniszelnék is, tehát valami vállalkozásba belefektetném a pénzem, de erre kicsi az esély, de mondjuk lehet.
Amúgy gyümölcseladás pl lehet, hogy menő.
*Ja meg még nemtom, ha valami szolgáltatást igénybe vennék esetleg pl világítás, fűtés, vízvezeték, szemétszállítás, akko azér is fizetnék,
de lehet, hogy pl elemlámpával világítanék, és akkor elemeket vennék bele, és nem csak egy lámpám lenne
Ja meg hallgatnék még rádiót, tehát egy rádióm is mindenképp lenne.
Kocsit nem vennék , igyekeznék jó helyen lévő házat találni, ahol kb minden közel van, ami csak kellhet. Mondjuk ilyen 20 perc gyaloglásra, de ha valami 20 perc gyaloglásra nincsen, akkor mondjuk 20 perc gyaloglásra legyen egy busz, ami 1 órán belül elvisz oda, ahova éppen akarok menni.
*amúgy egy évre nagyjából mondjuk 2 millió forintot számolnék, vagy ilyesmi, de talán annyit nem is, de talán, ha gazdag lennék, akkor megengedhetném magamnak, alapból egymilliót számoltam évente pár éve, de ahhoz annál egy kicsit több kéne, de mondjuk ilyen egymillió nyolcszázezer talán már jó lenne évente mondjuk.
Ja és rendelnék akár minden hónapban legalább egyszer pizzát, mert nagyon szeretem. :):)
Meg szóval még ilyen alap megélhetési dolgok, hogy pl kenyér. :) Meg gyakrabban vehetnék multivitaminos üdítőt is például, vagy akármilyet, amilyet szeretnék.
Az édességeknél kéne , hogy visszafogjam magam, ha ennyire gazdag lennék, hogy ne hízzak el, viszont akkor lehet, hogy lennének otthonra saját kondigépeim, amik az én házamban vannak, és bármikor használhatom, és akkor ez igy pl tök jó lenne, de mondjuk akkor sem kéne féktelenül zabálni:) Amúgy valszeg lenne egy medencém is otthon, nem túl nagy, hogy ne a zöld területtől vegye el a helyet; egyébként mindenképpen olyan házat szeretnék, hogy a legideálisabban legyen kihasználva a tér a telken, és még az előbb amit akartam írni, amikor kezdtem ezt a mondatot, hogy mindenképp legyen rajta emelet. Ha terveznék családot,mert mondjuk úgy alakulna, hogy lenne párom, jönnének a gyerekek, akkor akár kettő emelet is lehet még hozzá a földszinthez. Hogy minél kényelmesebben elférjünk. :):)
1 milliárdot oda adnékk a Lö Lönek hogy fektese be nekem
200 milliót be fektetnékk nökbe: Zimányi Linda, Bódy Sylvy, Dubay Regina
100 millióértmeg veném a gyakori kérdésekket
Fejlesztéssel, kutatással foglalkoznék.
Alapítanék központokat, ahol rájönnek hogyan kell elektromos áramot tárolni, sós vízből gazdaságosan ivóvizet készíteni, növényeket gazdasàgosabban, gyorsabban termeszteni, tartós élelmiszereket gyártani, de a lehető legegészségesebb formában tárolni, kihalás szélén álló fajokat, állatokat szaporítani, hajléktalan, de munkaképes embereknek újrahasznosító cégben munkàt adni, szállást, ételt, ruhát adni, hogy újra el tudjanak indulni az életben.
Ez már annyi pénz, hogy feleslegesen mennék rá arra, hogy még több legyen.
Persze lenne tartalék félre téve, plusz biztosan kamatozó vagy legalább értékálló befektetések.
Saját vágyakat felesleges sorolni ekkora összegnél, ugyanis minden megvehető.
És egy idő után megunja az ember a dőzsölést is.
Szóval, valami világmegváltót vagy mindenképp hasznos, fennmaradó dolgot próbàlnék alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!