Ha múlt héten, ti nyertétek volna meg a Skandináv lottó 143 milliós főnyereményét, ti mire költenétek el a pénzt?
Nyílván először egy új lakás vagy ház vásárlás,utána egy új autó,de a többivel ti mit kezdenétek,mibe fektetnétek?
Mert szerintem ami marad az nem elég egy életre.
Igen, ahogy írod, építenék egy saját tervezésű házat, erre mondjuk elszaladna 40 millió. Kocsit nem tudom vennék-e, hát biztos, de csak néhány millióért, mert ez kevés ahhoz, hogy valami új audiban pöffeszkedjen az ember.
A maradékból befejezném az alkalmazotti létet és saját vállalkozásba kezdenék a szakmámban. Én építész vagyok, feleségem grafikus, az induláshoz csak néhány számítógép, nyomtató és program kellene, meglenne kb. 5 millióból, bőven. Egy részét felélné a beindulás, nem egyszerű ügyfélkört építeni, főleg, hogy nem abban a városban telepednék le, ahol most élek.
A maradék meg kamatozgatna kincstárjegyben meg ebben-abban, biztos, hogy független szakértőhöz fordulnék, de semmi kockázatot nem vállalnék, inkább csak az érdekelne, hogy hogy érdemes a legbiztonságosabban kezelni az összeget.
Családi ház vidéken, új kocsi és nyaralás. És végre talán azzal lehetnék akivel szeretnék. <3
Emellett adakoznánk is, sajnos van kinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!