Tegnap rendeltem a shein-ről...Hogy van ez?
Figyelt kérdés
Szóval azt szeretném kérdezni hogy a shein amikor kihozza a ruhát amit rendeltem akkor a házam elé hozza és át kell vennem a futártól vagy a postán kell átvennem a csomagot?2021. jún. 30. 11:06
1/6 anonim válasza:
Nem ismerem a céget, de címre viszik ki a futárok. Postán, telephelyen akkor lehet átvenni, ha a kézbesítés sikertelen volt, és értesítőt kaptál róla. Második kísérlet is szokott lenni, de cégenként eltérő feltétellel.
2/6 A kérdező kommentje:
Ja értem köszi
És ilyenkor alá kell írni valami papírt vagy csak átveszem a ruhát és kész?
2021. jún. 30. 11:22
3/6 anonim válasza:
Alá kell írni papírt, vagy digitális eszközt. A járvány miatt több cég eltekintett ettől.
4/6 anonim válasza:
Kell vámot fizetni most a sheinről rendelt csomagok után?
5/6 anonim válasza:
Igen, a dpd-s hozza. Nrkem nem kellett alá írni 😅♡
6/6 anonim válasza:
#4 hát elvileg ha 150 euro alatt rendelsz akkor nem kell de áfát igen kell fizetni. De az áfát úgy oldották meg hogy ha rendelsz egy polot abba az arba brnne van az áfa is😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!