Miért nem tudok fizetni boltokban a Skrill kártyámmal?
Megkaptam a Skrill kártyámat, amit sikeresen aktiváltam is.
A Skrill fiókom forintos (forintban van rajta pénz), a kártya viszont eurós.
Próbáltam egy dohányboltban fizetni. Csak egy sört akartam venni és nem engedte. Pedig van pénz a számlámon.
Lehet, hogy az volt a baj, hogy a számlámon forint van a kártya meg eurós? Vátsak át forintot a fiókomban euróra és úgy tudok majd fizetni vagy mi?
Illetve a kártyán MasterCard logó van. Tehát elvileg szinte mindenhol kéne, hogy tudjak fizetni vele. De Sparban, dohányboltokban, benzinkutakon biztosan..
Vagy a Skrill kártyát nem mindenhol fogadják el?
Valami nem oké ezekkel a kártyákkal. Legalábbis amikor POS terminálnál akarod használni. Én a Wise kártyámmal jártam ugyanígy, 3 percig tököltünk az eladóval míg végül inkább az OTPs kártyámat használtam.
A valutanem mindegy, nem számít. Érdekes, hogy interneten és ATMes készpénzfelvételnél semmi gond nincs velük. Legalábbis a Wise kártyámmal nem volt.
Pénzt még nem próbáltam meg felvenni. Remélem azért azzal nem lesz majd gond.
Viszont az internetes fizetés gond nélkül megy. Vagy a tranzakciók, ki- és befizetés sportfogadó irodákhoz, pillanatok alatt megérkezik a ki- vagy befizetett összeg.
Remélem valahogy sikerül megoldást találni a POS terminálos fizetésre...
A dohányboltos azt mondta, hogy ha érintéssel nem megy, próbáljuk meg úgy, hogy lehúzza a kártyát. Sajnos úgyse működött.
Erinteni probaltatok? Csak mert ezek bedugosak.. Tehat pinkod kell hozza.
Es kellene tudnod vele fizetni, nekem soha nem volt vele bajom
Nem írta sehol, hogy az aktiváláshoz pénzt kéne felvennem ATM-ből.
Egyszerűen csak be kellett lépnem az app-ba, kártya aktiválása, és pár lépést követni kellett. Már nem emlékszem mit.. De azt írja, a kártya aktív. Kaptam is vissza igazoló emailt, hogy sikeres volt a kártya aktiválása.
Érintéssel próbáltam először fizetni. Az nem sikerült,utána megpróbáltuk úgy, hogy lehúzta.. "Nem megfelelő kártyatípust" írt a terminál.
Pedig a kártya Mastercard logós és azt bárhol ahol kártyával lehet fizetni elfogadják... Nem is értem...
Bedugni kell nem lehuzni. Bar nem tudom van e kulonbseg, de az enyem mindig bedugos volt..
Pl lottozoban, boltban mindig bedugtak es nem lehuztak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!