Mennyi spórolt pénzetek van? Kort kérek, meg hogy van e saját lakás
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 19:54
11/21 anonim válasza:
45 milliós lakás + 20 millió megtakarítás + 2 milliós autó. Babahitelünk van csak.
31F
12/21 anonim válasza:
Van saját lakásunk, ami még jelzáloggal terhelt. Ha a hitelt levonom, akkor kb. 8 milliós pluszban vagyunk jelenleg. 30-35 éves házaspár vagyunk.
13/21 anonim válasza:
Nincs se asszony se gyerek. Van egy saját hitelmentes lakás kb 35m, egy fél ház, balatoni lakás, egy másfél és egy 16 hektáros szántóm, 3 garázsom, kocsi kb 2mt ér, befektetve pedig sok.
34f
Aztan hogy ezekkel az infokkal mire mesz az megint egy jo kerdes.
14/21 A kérdező kommentje:
az hogy az asszony meg gyerek csak viszi a pénzt 😂
2021. jún. 28. 18:06
15/21 anonim válasza:
3m kocsi, 5m megtakarítás, nincs saját ingatlanom, 22 év
16/21 anonim válasza:
5 millió Ft
29/F vagyok
Saját autóm nincs,hitel nincs,gyerek feleség nincs.
Az egyetem után, diákhitel visszafizetése után 6,5 év alatt ennyit tudtam megspórolni.
Amennyiben felvennék 10 millió Ft hitelt, úgyis csak 15 millióm lenne,az pedig még itt vidéken is édes kevés egy lakáshoz.
Úgyhogy még 1-2 évig biztosan gyűjtögetnem kell.
18/21 anonim válasza:
13as vagyok, az aki lepontoz legalabb megindokolhatna....🙃
19/21 A kérdező kommentje:
azt hiszik hazudsz :) vagy egyszerűen idegesek lesznek mert nekik nincs
2021. júl. 12. 18:28
20/21 anonim válasza:
Én meg a 17-es vagyok, valakinek nagyon fájhat a foga a szaros 700 ezer forintomra😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!