Örököltemm 300.000.000Ft t mit csinaljak vele?
Figyelt kérdés
+a házat meg 1 lakast amibe most elek a lakast kiadtam havi 400.000Ft ert
meg orokoltem 2 autot abbol az egyiket eladtam 13.500.000Ft ért
. Most mit csináljak? (erröl az örökölt pénzröl nem tudtam)
2021. jún. 24. 19:14
81/466 anonim válasza:
Hát én tuti nem írnám ki ilyen nyíltan, félnék, hogy betörnek hozzám.
Ezért is gondolom kamunak a kérdezőt.
Aztán ki tudja lehet vannak ilyen fura gondolkodású emberek. De én ezt kétlem
82/466 A kérdező kommentje:
Hogy törnél be hozzám? Ez egy anonim oldal
2021. okt. 2. 15:06
83/466 veterán vas válasza:
Szerinted. ;)
Mit gondolsz, ha tényleg létezne az a 300 millió, és akadna itt pár igazán pénzéhes ember, mennyi időbe tellene kideríteni neved, elérhetőséged, címed?
Gondolkodj el.........
84/466 anonim válasza:
Egy hozzáértő 1-2 óra alatt kideríti, ki vagy. Amúgy akinek tényleg ennyi van, még anonim oldalon is tartsa a száját.
85/466 A kérdező kommentje:
Mar kezd idegesiteni ez a sok irigy ember... De rendben nem hiszem hogy valaki betorne hozzam azert koszi hogy szolsz.
2021. okt. 2. 16:48
88/466 veterán vas válasza:
Ha az egészből csak az irigykedést szűrted le, akkor nincs miről beszélnünk.
89/466 anonim válasza:
Na és mibe fektetted be, kérdező?
90/466 anonim válasza:
Megint kiemelte?:D Kétszer se mondom ez a közlekedési kategóriában is aktív a szokásos melyik drága autót kapja szüleitől kérdésekkel :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!