Örököltemm 300.000.000Ft t mit csinaljak vele?
+a házat meg 1 lakast amibe most elek a lakast kiadtam havi 400.000Ft ert
meg orokoltem 2 autot abbol az egyiket eladtam 13.500.000Ft ért
. Most mit csináljak? (erröl az örökölt pénzröl nem tudtam)
"Kezeltesd maga egy elmeorvossal."
Pénze lett, nem elmebaja! Mégha futja is magánorvosra, miért kellene magát elmeorvossal kezeltetni?
"Pénze se lett, simán unatkozik."
Honnan tudod?
Erre adott esetben lehet következketni, valószínűsíteni, de biztosan tudni nem.
Legviccesebb sztori, amikor ment egy autó típus körül valami vita (inkább lelkinyomorult magyarfrusztrált baszakvás) és én, mivel rendelkezem ilyennel, írtam tapasztalati adatokat. És itt a gyk-n mindenki ordas kamunak tartotta és nem hitte el, hogy van ilyenem. Röhögtem is rajtuk.
Oké, akkor reálisan nézve szerinted akinek van 300 misije, az itt fogja megkérdezni, hogy mibe fektesse bele? Nem, az elmegy egy befektetési tanácsadóhoz pl, és pláne nem 2 éven keresztül arra vár, hogy itt kapja meg a választ rá.
Olyan mint mikor a közlekedésben valaki bedobja, hogy venne új Rollsot, S mercit és hasonlókat, ki mit gondol róla... Aki ilyen kategóriás autót akar venni az elmegy a szalonba, aztán tolják alá a tesztautókat....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!