Remélem, hogy 2 év kérdéskiemelés meghozta a gyümölcsét, sok hasznos ötletet gyűjtöttél és most már minimum 600 milkód van az eredeti 300-ból. :)
2023. márc. 15. 16:33
344/466 anonim válasza:
Remélem ez a bitcoin tárcád címe volt. Egy jelszót is dobhatnál mellé. :)
2023. márc. 15. 17:08
345/466 anonim válasza:
kérkedj, nagyképűsködj vele a proliknak, lehetőleg ne itt hanem a szegény falvakban.
2023. márc. 18. 21:53
346/466 anonim válasza:
Most nézem, hogy ez Üzlet és pénzügyek kategória? Megesküdtem volna, hogy a Humor... :D
2023. márc. 18. 22:57
347/466 anonim válasza:
"Nem értem miert hiszi mindenki azt hogy kamu... es szivesen adnek ha ismernelek de igy nem sajnalom... tudom hogy nem kell egybol elkolteni a penzt"
Én azért hiszem azt, mert 2021 után ismét kiemelted.
Ha ennyi ideig nem jöttél rá arra, hogy mit kezdj azzal a pénzzel, akkor az már kifolyólag a képeid közül, vagy ami reálisabb: hogy valószínűleg soha nem is volt ennyi pénzed.
Másrészt nem reális, hogy valaki ilyen vagyont örököl. Kérdésed alapján te nem is tudsz bánni a pénzzel, tehát a végrendeletet simán megtámadta volna valami pénzügyekben okosabb rokonod.
De szerintem a kérdés fiktív, viszont szépen összehoztal 99+ kommentet vele.
2023. ápr. 11. 17:51
348/466 anonim válasza:
Pontosabban:
*akkor az már kifolyt a kezeid közül,
(elnézést az értelmetlen írásért, a telefonom automatikus javítása a hibás)
2023. ápr. 11. 17:52
349/466 anonim válasza:
#348: vagy inkább te, amiért nem kapcsoltad ki az automatikus javítást. Könnyű mindig másra fogni a saját hibáinkat.
2023. ápr. 11. 17:55
350/466 anonim válasza:
Ennyi kiemelés után most már igazán elmondhatnád, hogy mibe fektetted, jöttek-e hasznos tanácsok, hány száz privát üzenetet kaptál önjelölt befektetési guruktól, illetve kölcsönkérőktől, rosszlányoktól, jólányoktól. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!