Örököltemm 300.000.000Ft t mit csinaljak vele?
+a házat meg 1 lakast amibe most elek a lakast kiadtam havi 400.000Ft ert
meg orokoltem 2 autot abbol az egyiket eladtam 13.500.000Ft ért
. Most mit csináljak? (erröl az örökölt pénzröl nem tudtam)
Igazsag talan lenne hogy valakinek segitek valakinek nem, ismerosoknek adok.
De olyan embereknek akiket nem ismerek sajnos nem :(
"Jótékonykodd el. "
Embereknek soha, semmit!
Ha bemutatkozok és mondok pár dolgot magamról, akkor már ismersz?
Mi csak egy átlagos házat szeretnénk és egy autót, arra gyűjtünk! Már csak 30 év és összejön :D :D
Haha, viccelek :)
Én lehet, felvenném a kapcsolat a GYK üzemeltetőivel, hogy itt egy kisebb összeg, ebből fel tudtok venni pár embert, akik folyamatosan tudják törölni az egyértelműen kamu kérdéseket.
Franc se tudja, hogy miért pont ez jutott most eszembe...
1-2 bitcoin 10-20 M.
Nem 300.
Abban a válaszban több ötlet is volt. Szerintem jók.
A lényeg, hogy olyan portfóliót építs fel, ami nem tesz a rabszolgájává és még átlátható. Ne vegyél túl sok lakást, csak annyit, amennyit még kézben tudsz tartani. Sztem 4-5 ingatlannál nem kell több. Ha sok a pénz, válasz drágábbakat!
Ami a tőzsdei és egyéb befektetéseket illeti: vásárlás előtt a részvénypiacot elemezni kell, hogy jó döntést hozhass. Ez is energia.
Befektetési tanácsadót felkeresni jó lehet, de csak akkor, ha Te is képben vagy. Különben megvezethet. Ezt észre kell tudnod venni, ha esetleg megtörténne. Ha ebbe az irányba indulnál, mindenképp' tanulással kezdd a dolgot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!