OTP-s vagyok. Ha postán szeretnék saját számlára befizetni, mekkora összeget von le a bank? Mármint,hogy mekkora összegek határoknál változik a díj?
Figyelt kérdés
Nem találok erre információt. Többször is fizettem már be így,de soha nem ugyan akkora összegeket, és nem tudom,hogy hány Ft-nál ugrik a levonás mértéke.2021. jún. 23. 13:52
1/1 anonim válasza:
"A szolgáltatásokért nem számítunk fel díjat, a kártyahasználat díját a kibocsátó bank állapítja meg."
Forrás: [link]
Az egy másik eset, amikor rózsaszín csekken fizetsz be, akkor durván megsarcolnak.
Én azonban egyáltalán nem bíznék a Postában, az OTP-nek rengeteg befizető ATM-je és fiókja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!