Ha egy másik termék árcédulája van a terméken, akkor a kereskedő köteles odaadni annyiért?
Kicsit pontosabban leírnád?
Vettél egy klímát Nevezzük "A" klímának, Azért "B" vagy "A" árát fizetted? Vagy miért nem a "B"-t vitted? - Ha a "B" az "A" áráért volt kirakva, akkor elméletileg oda kellene adni neked a "B"-t, ha a vásárlás pillanatában jelzed, h hahó "nem ennyi az annyi".
Amúgy meg ha aznap vissza vitted, akkor vissza vették?
Euronicsban nem szabad venni semmit!
Mi vettünk ott egy laptopot, amiről kiderült, hogy az eredeti vinyót kivették belőle, és valami használt szarra cserélték ki, de még a csavarokat se bírták visszacsavarozni, a fele kiesett!
Meg még próbálkoztunk egy ébresztős rádióval, az meg egyáltalán nem is működött!
EURONICS = FOS
Ha jól értem: Volt a boltban kirakva egy "klíma 1" viszont fizikailag a klíma 2 árcímkéje volt rajta. Te az árcímke alapján kérted ki a terméket, és így a klíma 2-t kaptad, amiért annak árát fizetted ki.
Ebben az esetben semmit nem tehetsz.
Igen klíma 1-en volt a klíma 2 címkéje. (Klíma 1 volt a drágább), direkt rá lett kérdezve, h akkor ez tud -e fűteni, az eladó megnézte, azt mondta igen, tud. Tehát nem az ára miatt választottam, hanem mert az tudta azt ami kell.
És az eladó szkennelte be az árcímkét, nem pedig magát a terméket, ő sem ellenőrizte, h én mit kérek, meg, h ő mit ad el...
Természetesen nem köteles, hiszen akkor fogja magát bármelyik vevő, leszedi az olcsóbb termékről az árat, rárakja az drágábbra és megveszi az olcsóbb árán...
Ha egy eladó hibázik, attól még nem kell neki se kifizetnie a hibája költségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!