Atti7911 kérdése:
Mennyire megbízható a Binance befektetői app? A kereskedők akik eladják a valutákat,hitelesek vagy csalás?
Figyelt kérdés
Binance,befektetés,kriptovaluta,dollár,bitcoin,2021. ápr. 23. 21:23
1/5 anonim válasza:
Ha ennyire nem vagy tisztában a kriptovalutákkal, akkor inkább ne is fektess beléjük, mert csak elbukod a pénzed. Érdemes jobban utánajárnod a dolgoknak.
2/5 anonim válasza:
hiteles, megbízható teljes mértékig, elsőként kis pénzzel probald ki, amit nem sajnálnál, ezután majd meglátod, hogy teljesen valós.
Már vettem ki onnan pénzt és érkezett meg utalásom is.
4/5 anonim válasza:
En nem szeretme a binancet, de pld elon musk bacsi binancen vetre a kriptoit
5/5 anonim válasza:
Sziasztok! Binance-en van portfolióm, nem túl rég. Azért vagyok itt, mert arra próbáltam rákeresni, hogy ha például a Binance mint cég megszűnik, hogyan érhetem el az általam birtokolt tokeneket, fiatokat, nft-ket és bármilyen vagyont? Tudom, ki lehet utalni walletekbe, akár fizikális tárcákba is. A kérdés ezekre is vonatkozik, mi van, ha megszűnik? Lehet, hogy hülye kérdés, ha így is van, ne pazaroljátok csak erre a karaktereket :D Benne vagyok, de nem minden világos, ezért kérdezek. Köszönöm, ha valaki fel tudna világosítani ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!