A bankok rálátnak egymás ügyfeleinek hitel-ügyeire?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megkérdezni, hogyha elmegyek A bankhoz személyi kölcsön ügyében, akkor ők látják-e azt, hogy én korábban (pár éve) fizetem egy másik bank kölcsönét, amit ott vettem fel.
Beleköthetnek-e ebbe? Milyen gyakorisággal történik ez meg?
2021. jún. 16. 18:31
1/4 anonim válasza:
A jelenlegi tartozasaid latjak csak tudtommal, arrol viszont egesz sok infot.
Miert kotnenek bele amugy? Ha korabban nem fizetted vissza akkor negativ KHRes leszel ami kizaro ok barmilyen hitelre, errol van infoja minden banknak, ha pedig becsuletesen fizetted korabban az nem zavarja oket mert pont azt mutatja hogy jo ados vagy.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a KHR-ben látják persze. Belekötni nem fognak, amennyiben fizeted rendesen, és a jövedelmed alapján a bank úgy ítéli, hogy a keresetedbe belefér még egy.
3/4 anonim válasza:
Bele nem kotnek, max csak mas opciokkal adjak a hitelt. Ha volt elmaradasod stb akkor szivas mert akkor rosszabb kondiciokkal kapsz
4/4 anonim válasza:
Látják
KHRben vannak adatok, ha rendesen fizeted, akkor pozitív minősítésed van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!