Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ciki angol önéletrajzot...

Ciki angol önéletrajzot küldeni magyar munkahelyre?

Figyelt kérdés

Teljesen magyar vagyok, de külföldi munkákat is keresek, nem csak itthon, így mindkettőre az angol önéletrajzom küldöm.

Informatikai állásokat keresek, tehát oda kell az angol nyelv alapból. Nagyon ciki, ha az angol tüldöm?

2021. jún. 15. 16:26
A kérdező szavazást indított:
Ciki, nem szabad, nem fognak emiatt felvenni
Semleges
Még előkelő is lehet akár
16 szavazat
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
angolt küldöm?* Kicsit elhadartam a kérdés végét :)
2021. jún. 15. 16:31
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem kérik akkor igen. Én szoktam önéletrajzokat elbírálni a cégnél valószínűleg azonnal dobnám ki de lehet hogy megkérném hogy pótold a magyar nyelvűt. Szóval ha angol nyelvű a munka hirdetés is akkor arra az kell ha magyar akkor az ha fontos a nyelvtudás akkor majd belekérdeznek
2021. jún. 15. 16:37
 3/12 A kérdező kommentje:
Dejó, én meg minden jó munkahelyre elküldtem az angolt... Akkor szépen elbaltáztam.
2021. jún. 15. 16:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
#3 Nekem miután beadtam az angolt, jelezték, hogy küldjek angolt. Szerintem ne parázz miatta, küldj egy magyart is.
2021. jún. 15. 16:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Most jelzett vissza az egyik cég villámgyorsan, lehet hogy van esélyem :O
2021. jún. 15. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
En mindig olyan nyelvu oneletrajzot adok le amilyen nyelven az allashirdetes van, fuggetlenul hogy milyen szarmazasu a ceg.
2021. jún. 15. 17:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindig angol cvt kuldok mindenhova, mert akarcsak te kulfoldi allasokra is palyazok. Eddig semki gond nem volt belole.
2021. jún. 15. 17:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Mint #7. A módszerváltás utáni legtöbb álláshirdetésben amúgy is az olvasható, hogy angol nyelvű önéletírást kérnek.
2021. jún. 15. 19:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Ki fogja elolvasni, a minimálbéren dolgozó titkárnő? :D
2021. jún. 15. 20:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ha tőled egy úr az utcán megkérdezi, hogy hány óra van, akkor is azt mondod, hogy two to two?
2021. jún. 15. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!