Felvidéki magyar vagyok, lenne egy kérdésem ami munkával kapcsolatos, valaki segítene fogalmazni? (lent. )
Figyelt kérdés
Elkuldtem az onéletrajzomat egy céghez, és ma kaptam egy mail, hogy megtarthasság e az onéletrajzomat, és hogy találkozhatnánk e. Mit válaszoljak? Természetesen szeretném, ha lehetoséget kapnánk. Nem nagyon tudok fogalmazni magyar nyelven, ezért szeretnénk tanácsot kérni. 19 éves vagyok, és Magyarországon szeretnénk élni, azért keresek itt munkát.2016. nov. 11. 22:41
1/3 anonim válasza:
Én is 19 éves vagyok lehet nem én vagyok a legjobb a munkára, de szívesen segítek ha tudok.
2/3 anonim válasza:
Amint lesz időd, olvass sok magyar könyvet, abból lehet a legszebben megtanulni fogalmazni.
Írd meg az általad kigondolt levelet privátban (a személye részeket, nyugodtan hagyd ki, csak jelezd) és leírom mit változtathatnál.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!