Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyarországon a többi országh...

Magyarországon a többi országhoz képet mennyivel nehezebb/könnyebb vállalkozást indítani?

Figyelt kérdés
Bejelentési-fizetési kötelezettségek, adminisztráció, stb-stb.
2021. jún. 13. 08:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

#6, ha nyereséged sincs, mit akarsz te vállalkozni?

Nyomás vissza az oviba!

2021. jún. 13. 14:05
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

#9, könyvelő, engedély, ne a kifogásaidat keresd!

Ha nem értesz semmihez, akkor minek neked könyvelő?

A vállalkozónak tudás kell, tehetség, szorgalom.

A többi megvehető. Ha nincs miből, akkor marad a gyár.

2021. jún. 13. 14:09
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

11. szóval szerinted minden vállalkozás rögtön nyereséges? Minden befektetés 1 hónap alatt megtérül? Úgy látom neked kellene kicsit utánanézned a dolgoknak, mielőtt hülyeségeket írsz.

Igen, valóban, nem is tudom minek vannak könyvelők, amikor minden vállalkozó meg tudja csinálni munka mellett a könyvelést, hiszen minden vállalkozó egyben könyvelői végzettséggel is rendelkezik és 30 órából áll nekik a nap.

Téged se az eszedért szeretnek, az nyilvánvaló.

2021. jún. 13. 14:16
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
#13, nekem megvan a cégem, köszönöm. A tiédddel mi a helyzet?
2021. jún. 13. 15:34
 15/18 anonim ***** válasza:
33%
"céged" és a cégedben te csinálod a könyvelést miközben vezeted a céget, intézed a napi ügyeket és az alkalmazottakat? És mégse tudod, hogy milyen terhei vannak egy cégnek? És hogy egy cégnek kell könyvelő? Ha van is valamid, az nem cég, max. egyéni vállakozás. Jóhogynem egy vállalatod vagy egy cégláncod van...
2021. jún. 13. 16:04
 16/18 anonim ***** válasza:

15, le vagy te ragadva annál a könyvelésnél. Az egy proli dolog nekem 15 ezer/hó. De meg tudnám csinálni én is, csak egykeretbe kell rendezni a ki-bemenő számlákat. Nagy ügy.

Van szakértelmem, stabil üzleti kapcsolataim, meg kitartásom. Sőt még ötleteim is.

Ennyi az egész.

2021. jún. 15. 12:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert nem te írtad, hogy "Ha nem értesz semmihez, akkor minek neked könyvelő?" ... Erre reagáltam. Ha valaki le van ragadva, akkor az te vagy.
2021. jún. 15. 14:31
 18/18 anonim ***** válasza:

#17, a vállalkozásnak akkor sem az a lényege, hogy le legyen könyvelve.

Az a lényege, hogy elég számú embernek kínáljon olyat, amire szükségük van.

Ahhoz meg tudni kell valamit. Sőt jobban kell tudni.

2021. jún. 15. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!