Miért hiszik azt sokan, hogy a fiatalokat könnyebb megvezetni?
Figyelt kérdés
Sokan hiszik még mindig, hogy aki fiatal, az tapasztalatlan és nem szól vissza, be is lehet csapni. Ennek ellenére magamon azt látom, hogy sokkal jobban fogom a pénzt mondjuk a szüleim korosztályánál. Pedig annyira nagyon már nem is vagyok fiatal. A nálam fiatalabbak, akikkel mondjuk én kerülök kapcsolatba pedig inkább kétszínűek pénzügyi kérdésekben. A szemedbe még szinte mosolyog, viccelődik, aztán megy a reklamáció a felettesnek.2021. jún. 12. 22:19
1/5 anonim válasza:
Te szoktál itt kérdéseket olvasni?
2/5 anonim válasza:
leírhatnád újra, érthetően a kérdést
3/5 anonim válasza:
Azert hiszik, mert tudjak, hogy megvezethetok. Tapasztalat.
Szar kozoktatas.
Munkaeropiaci tantargy hianya, logika oktatasanak, erveles, erdekervenyesites tantargy hianyanak miatt.
Szulok sem tudjak ezeket, igy a fiatal, teljesen kiszolgaltatottan, ostoban kerul ki az eletbe.
Tudod, a nyul es a lancfuresz esete.
Ugy ez igaz a felnottek nagyreszere is.
4/5 A kérdező kommentje:
#2 : Azt hallottam, hogy sok csökkent értelmű olvassa ezt a fórumot. Tőlük nem szeretnék válaszokat olvasni, ezért kódoltam a kérdést. Ha nem érted, ez azt jelenti... sajnálom...
2021. jún. 13. 07:33
5/5 Fsms válasza:
Mivel összeszerelő üzem akarunk lenni, nincs igény másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!