Milyen munkát tudnék vállalni 16 (egy hónap és 17) évesen, falu, vagy annak közelében?
Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 16:28
2/8 anonim válasza:
Elvileg 16 éves korodtól dolgozhatsz rendesen mint bárki, szóval bármit, ha találsz valakit aki alkalmaz.
3/8 anonim válasza:
Vagy diákmunka diákszervezeten keresztül. Címerezésre szoktak vinni diákokat is.
4/8 anonim válasza:
Diákszövekezeten keresztül,keress ott helyben egyet,ők mindenben segíteni fognak,kezdésnek ez a legjobb.
Nyilán 18 évesen több lehetőséged van, de 17 évesen is van esélyed.
Itt pl országosan tudsz keresni.
Ahogy írták napszámosnak is el mehetsz,pl cseresznye szedés és még sok mindent,az ilyen jellegű helyekre mindig keresnek embereket szüretelni.
Időseknek is segíthetsz ha van a környéken,bevásárlás,ház körüli munka.
Kutya sétáltatás,újság hordás.
Pluszban kérdőív kitöltés az interneten,ha érdekel dobj egy emailt és küldöm az oldalakat amik ki fizetnek.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de sajnos nem lettem előrébb velük.
2021. jún. 15. 12:22
6/8 anonim válasza:
Miért a sültgalambot várod hogy valaki itt fog majd neked írni hogy menj hozzá dolgozni?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem , egyáltalán nem. Ötleteket szerettem volna, a válaszaitokra meg válaszoltam v
2021. jún. 15. 12:26
8/8 anonim válasza:
Sajnálattal hallom.
Pedig kaptál pár tippet.
Mindegyiken végig mentél?
Utána néztél,kerested interneten vagy hívtál fel embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!