Kings56 kérdése:
Mennyire megbizható az emagról történő rendelés?
Figyelt kérdés
Egy cipőt szeretnék rendelni ami az emagon 20 ezerrel olcsóbb mint más oldalakon.De még nem rendeltem ezelőtt soha onnan, kérdeztem ismerősöket és mondták ,hogy ne rendeljek onnan.Vannak itt olyanok akiknek hasonló rossz élményeik vannak az emaggal kapcsolatban?2021. jún. 3. 14:12
1/4 anonim válasza:
Mégbízható.
Viszont amit észben kell tartani, az az, hogy ez egy román cég, továbbá külön cégek is hirdetik a termékeiket rajta.
Tehát ha panasz van, akkor az picit körülményesebb.
2/4 anonim válasza:
Eddig soha semmi bajom nem volt veluk 20+ rendeles utan
3/4 anonim válasza:
Nekem is minden rendben volt vele.
4/4 anonim válasza:
Most rendeltem egy babakàd szettet ès a 3 db-os szettből csak egyet küldtek.Hìvtam az emag ügyfèlszolgàlatàt,de ők próbàljàk mosni kezeiket,ès a partnercèget hibàztatjàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!