Szia!
Teljes mértékben. Már rendeltem tőlük párszor, telefontokot, fóliát, fülhallgatót stb.
Semmi probléma nem volt.
Eddig én is megbízhatónak tartottam, de sajnos megváltozott a véleményem! Január 8-án rendeltem tőlük egy MP3-as készüléket, kerekítve 4200 Ft-ért. Amikor használni akartam kiderült, hogy teljesen használhatatlan, se kép se hang nem jelent meg. Írtam a vevőszolgálatra, ahonnan nagyon szimpatikus hozzáállást tanúsítva egy Gábor nevű úr válaszolt a hozzá írt levelemre. Felajánlotta, hogy kicserélik a készüléket (ez az ajánlat január 31-én történt meg). Viszont azóta meg részükről se kép, se hang! Ez azt jeleneti, hogy a megígért készüléket a mai napig nem kaptam meg!
A nagyobb gondom inkább az, hogy ilyen olcsón játsszák el a becsületüket!!!! Közben háromszor is írtam a vevőszolgálatra (ugyanarra a címre, ahol korábban a levélváltás történt), de egyik levelemre sem kaptam választ!Az sem zavarta őket, hogy megígértem, itt a neten közhírré teszem a pitiánerségüket!!!
Dr. Veres György
Rendeltem tőlük tokot. Karcos volt és nem volt kameravédő pereme kialakítva mint ahogy le van írva az oldalukra. Írtam emailt, Gábor úr válaszolt nekem is. Azt mondta semmi gond küld egy újat, válasszak az oldalukról. Kiválasztottam egy másik tokot. Megérkezett, ugyanazt kaptam, és ugyanúgy karcosan. Megint írtam emailt ott arra hivatkozott Gábor hogy figyelmetlen volt küld újat. Megjött a tok az amit kiválasztottam, csak nem volt rajta kameravédő perem ami érdekes módon oldalukon ki is van rakva kép hogy van neki. Nagyon gagyi lett az oldal. Nem ajánlom senkinek!
Természetesen újra írtam emailt még nem kaptam választ..
Nerm is létezik Zealot Rhapsody hangszóró össze-vissza kamuznak... Csak náluk. Tényleg érdemes utána nézni egy kicsit is legalább vásárlás előtt hogy mit vásárolsz, mert nagyon megszívhatod. Ezt mindenkinek írom, nagyon jó tanács, nem egyszer jártam így sajnos. Hogy üzemelhet egy ilyen oldal, az rejtély. De rengeteg ilyen van.
Azt írják fele áron adják, sokkal olcsóbbért ugyanolyan mint a 3x 4x drágább kategória, meg egy különleges technológiát fedeztek fel bla bla hagyjuk már :DD
Igazából elektronikai kütyüket nem érdemes innen, a gizzmo.hu-ról, ez tuti.
Ott van a mindenolcso, stb. stb. azokról meg semmit sem.
Elérni nem tudja őket az ember, kész vicc az egész :D
mindentolcson* elírtam
Ezek olyan oldalak amik olyan termékeket kínálnak fel, amiknek semmi márkája, vagy ha van az is egy scam csak, a dicsérés az menni szokott ugye ezerrel, hogy vegyék meg a szarjaikat, közbe meg nem is az hogy az élettartamuk kiszámíthatlanul alacsony, hanem a paraméterek is fel vannak túrbózva és messze nem reálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!