Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ingatlanközvetítővel kötött...

Mi a fene kérdése:

Ingatlanközvetítővel kötött határozott idejű szerződést hogy lehet felbontani ?

Figyelt kérdés
Egyik tulajdonostárs akaratára kötöttünk egyéves szerződést, amit én már akkor sokalltam, de engedtem a nyomásnak. Szerintem sikertelen lesz, mert olyan árat szabtak meg, és ha eddig egy év alatt nem tudtuk eladni, neki se fog sikerülni. Alacsonyabb áron, viszont mi is el tudtuk volna már adni, gondoltam ha semmi haladás, fél év múlva felmondjuk, ha a többieket rá tudom beszélni. Tanácsot várok .

2021. máj. 31. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi van a szerződésben?
2021. máj. 31. 09:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy évre kötöttük.
2021. máj. 31. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkötötted akkor nézd meg hogyan lehet azt bontani, benne van a szerződésben az is. Közös megegyezés a legjobb ha nem tudod felbontani. Ha nem megy akkor szar ügy. Hasonlóként jártam hogy nem tudták eladni az ingatlant. (igértek füt fát) Azután elküldtem öket levettem a jutalálukat és úgy jött vevő. A jutalék ugyis a te áradból fog lenmenni, mindenképp, mert a vevő alkudni fog, alkudni akar. Sajnos kevés a profi, de azért van. Max 1-2 ingatlanossal köss szerződést. Kizárolagost soha.
2021. jún. 7. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!