Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az expressz.hu oldalról...

Az expressz.hu oldalról megvettem egy árut, de nem küldi A TÖBBI LENT!?

Figyelt kérdés
Augusztus 19-én befizettem a pénzt a UniCredit bankban(20e ft-ot mivel így pár perc alatt megérkezik) De az eladó azt állítja, hogy nem kapta még meg(a számlaszám és minden stimmel). Felhívtam a bankot is de ők azt mondják, hogy a pénznek egy percre rá meg kellett volna érkeznie. Annyi + hogy még mai napig tartja a kapcsolatot. Mit tegyek?
2010. aug. 24. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem kamuzik az eladó
2010. aug. 24. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
küld el neki a tranzakcióazonosítót, kérd el a banktól. és fenyegessed meg feljelentéssel, ha nem küldi az árut.
2010. aug. 24. 15:03
 3/8 A kérdező kommentje:
A tranzakciópapírt elküldtem neki de azt mondja h nem érti de még mindig nem jött meg a pénz és már a bankban is járt...
2010. aug. 24. 15:04
 4/8 anonim válasza:
Menj el hozzá személyesen....
2010. aug. 24. 15:09
 5/8 A kérdező kommentje:
400km van köztünk:(
2010. aug. 24. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ez sajnos bukta. Biztosan megkapta a nem kis pénzt. Én a büdös életben nem küldenék előre pénzt senkinek sem, MAX vaterán, de ott is alapos utánanézéssel. Remélem megtanultad. Egyet még megtehetsz: feljelentéssel élsz. Hány nap telt el az utalás óta?
2010. aug. 24. 17:25
 7/8 A kérdező kommentje:
augusztus 19-én utaltam. Miért?
2010. aug. 24. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor várd meg még ezt a hetet.
2010. aug. 24. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!