8-10 milliós autó mennyire elérhető egy átlag magyarnak?
Figyelt kérdés
Az álomautóm kb ennyibe kerül, viszont én még diák vagyok és nincs munkám. Mennyire számít drágának egy átlag magyarnak egy ennyibe kerülő autó? Összehozható mondjuk 10 év alatt?2021. máj. 23. 16:36
11/15 anonim válasza:
Itt a 13. kerületben a panel lakótelep parkolója is tele van 8M+ értékű autókkal, szóval valahogy csak megszerzik az emberek. Bevallom 2019 óta nem jártam vidéken, ott nem tudom mi van.
13/15 anonim válasza:
mire odajutsz, remélhetőleg rájössz, hogy teljesen felesleges 10 milliót autóra adni ami veszít az értékéből degredálódik, stb.. bár ha az átlag magyarhoz tartozol, akkor soha nem fogsz erre rájönni.
14/15 anonim válasza:
#13: időnként hozd képbe magad az új autók árával, ma 8-10 millióba egy jól felszerelt alsó-középkategóriás családi autó kerül egy nem-prémium márkától :) Hyundai, Toyota, Kia, stb. Szóval egyáltalán nem a rongyrázás kategória, egy európai középosztálybeli színvonalon élő családnak ez az alap. (Igen, tudom hogy arányaiban kevés ilyen család él Magyarországon, de azért létezünk.)
15/15 anonim válasza:
@10:10
Csak hát Magyarországtól az európai színvonal mint Makótól Jeruzsálem, ezt te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!