Visszamenjek a számlával?
Tegnap vásároltam két cipőt,plusz egy cipőápolót.
Most nézegetem a blokkot és látom,hogy három cipő van feltüntetve,hozzáadtak még egyet.Ilyenkor visszamehetek?Visszafizetik a pénzem,ha van blokkom?
Köszönöm szépen előre is.
Már mért fizetnék vissza? Ha egyszer a blokkon az van, hogy hármat vettél, akkor mégis, hogy bizonyítod be, hogy valójában csak kettőt?
Legközelebb inkább nézd meg vásárláskor a blokkot. És se most, se soha többet ne menj oda.
Biztonsági kamera,apám!!!!
De amúgy nem hiszem,hogy te amint kilépsz a boltból,megnézed és összeadod az összes számlát,de ha mégis így van,gratulálok.
Persze,hogy többet fizettem,mi másért idegeskednék most?
Nyilván nem azért kérdeztem mert a blokkon 3 cipő van kettő helyett :P
Nem volt feltűnő,hogy többet fizetek,mivel drága darabok voltak...
"De amúgy nem hiszem,hogy te amint kilépsz a boltból,megnézed és összeadod az összes számlát,de ha mégis így van,gratulálok."
Attól függ, mit veszek. A közértben a visszajáró aprót se szoktam megszámolni, csak ránézek, hogy nagyjából rendben van-e, a blokkot meg otthagyom.
Viszont mikor nagyobb értéket, például számítógépet veszek, akkor megnézek mindent, blokkot, garanciapapírt, és a többit, még ott a boltban, mikor odaadják. Mert később ha valami szar van, akkor csak az alapján tudok reklamálni...
"ezzel az üzlettel már többször rosszul jártam....."
Akkor viszont meg is érdemled :P Velem is előfordult már hogy átcsesztek, de csak egyszer, mert utána többet oda nem megyek, az is fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!