Olvasgattam mostanában pár céges hirdetést írják bruttóban az összeget meg micsoda fantasztikus fizetés meg munkalehetőség de nettó kb annyira jön ki mint a kérdésbe írtam de ha túlórázol akkor jöhet még rá pénz tehát még plusz hajtás.
Éhenhalni biztosan nem fogsz de ne legyenek túl nagy igényeid.
2021. máj. 19. 03:59
2/11 anonim válasza:
Figyelj, nekem ez elég jó pénznek számít. Lakást kaptam szülőktől, rezsit sem kell fizetnem, kaját azt intézem magamnak, illetve fizetem a kocsimat. Havonta 100ezret rakok félre belőle.
Tehát, körülményektől függ.
2021. máj. 19. 06:20
3/11 anonim válasza:
A 180 ezer kb el is megy nekem hó végére. Albérletben vagyunk a párommal, arra elmegy havi 60, ezenfelül edzeni járok havi 12 ért, másik nagy kiadás a kaja, az is havi 50-60 körül van, piperék, tisztítószer havi 5-8 ezer. Ezek a kötelező kiadások, kB havi 10et tudok félretenni, a többi meg elmegy szórakozásra, vagy mindig van amire költeni kell, pl most a bicajomat rakattam rendbe, de egy 1 év után egy új nadrág is kéne már. Körmösre, ilyesmire nem is költök. Amit félre is teszek pénz az is pár hónapon belül elmegy, most pl két családi esküvőre is hivatalosak vagyunk, szóval 4 havi megtakarítás máris ugrik. Szóval hónapról, hónapra ki lehet jönni. Ha saját lakásunk lenne, akkor lényegesebb többet tudnék félretenni.
2021. máj. 19. 07:26
4/11 anonim válasza:
Mucsaröcsögén, saját igatlannal, kocsi és gyerek nélkül, úgy, hogy a lábadat se teszed ki a faluból? Az élet császára tudsz lenni.
Budapest belvárosában, albérletben, autóhitellel, két gyerekkel, úgy, hogy van egy rakat költséges hobbid? Éhenhalni is kevés.
2021. máj. 19. 07:34
5/11 anonim válasza:
Szülőkkel élve elteszek belőle 150-et.
Vegetálásra elég
2021. máj. 19. 08:33
6/11 anonim válasza:
Vidéki nagyvárosban örökölt lakásban élve 200 körül keresek. Kocsim nincs, itthon magamra főzök, az utóbbi 1 évben nagyon menni sem lehetett sehová. 70-100 ezer megmarad belőle erőlködés nélkül.
Ahogy írták ez nagyon az életkörülményeidtől függ. Nyilván én sem így tervezem leélni az életem, de most még fiatal vagyok, építem az életem, meg is engedhetem magamnak hogy ne szórjam el az egész fizetésem.
2021. máj. 19. 10:32
7/11 anonim válasza:
Egyedülállóként Budapesten egy bérelt szobára és a legolcsóbb kajákra. Pároddal együtt ha ő is keres ennyit már egy másfél szobás lakás bérlése kijöhet. De ha mondjuk a szüleiddel élsz és nem érdekel a jövőd akkor iPhone és bulikázás is kijön belőle.
2021. máj. 19. 12:25
8/11 anonim válasza:
Saját lakás mellett nekem még Budapesten is bőven elég lenne a havi nettó 200 fix.
2021. máj. 19. 19:05
9/11 anonim válasza:
Valóban a körülményektől függ. Akinek albérletet, autót, rezsit, ételt kell fizetnie annak ez az összeg egyenlő a nullával. Teljesen mindegy, hogy ennyi pénzért dolgozni megy vagy otthon nézi a tv-t.
2021. máj. 20. 19:00
10/11 A kérdező kommentje:
Hát nekem ez totál lemondás lenne szinte mindenről
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!