Ha egy bróker oldal magyar nyelven van kell tartanom tőle hogy pl pár év múlva nem lesz magyar támogatás?
Figyelt kérdés
Egyenlőre játékpénzben elkezdtem tőzsdézni ismerkedek ezzel, aztán meglátom megér e igazi pénzt értem e stb. Vannak egész jó brókeroldalak korlátlan demó számlával pl a plus500, a kérdésem, ha jelenleg van hozzá magyar támogatás (legalábbis magyar kliens magyarul ír le mindent stb) kell tőle tartanom, hogy mondjuk pár év múlva vissza váltanak angolra és elvész a magyar honlap? Bár gondolom jópár éve van már magyar támogatás . . (pl a capital.com-nak is van magyar kliense és oldala, az más kérdés hogy a support ezen nem magyar cégeknél angol)
UI TUDOM HOGY EZ NEM A VALÓSÁG CSAK GYAKORLÁS TANULÁS AZ EFFÉLE KOMMENTEKET MELLŐZZÜK...
2021. máj. 17. 17:09
1/2 anonim válasza:
Utólag nem törlik a magyar nyelvet csak úgy poénból
2/2 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá, hogy bármiféle okból megszüntethetik e,,, inkább megkérdeztem, . Nyilván ha 1 ilyenen pl a plus500 on szokom meg, és ESETLEG egyszer be is fizetnék pénzt akkor jó lenne ott ahol megszoktam.
2021. máj. 17. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!