Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehe thogy a crypto...

Hogy lehe thogy a crypto szarnyal mig a hagyomanyos tozsden kb mindenhol esik minden?

Figyelt kérdés

2021. máj. 12. 07:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Pontosan ahogy mondod. Nem nagy kunszt visszadátumozni valamit, az én wordpress alapú honlapomon pl én írhatom be a közzététel dátumát. Az az értelme, hogy mondjuk március 19-i dátummal megjelenik egy cikk, hogy húú most nagy baj lesz, mert le fog menni mindennek is az árfolyama (írja ezt ugye 20-án, mert akkor már tudja). 21-én meg jön a következő cikk, hogy ő mekkora guru, hogy előre megmondta. Nyilván itt nem 1-1 napos eltérésekről van szó, de nem egyszer belefutottam már ilyenbe.
2021. máj. 12. 13:48
 12/20 anonim ***** válasza:
És szerinted senkinek nem tűnik fel ha egy cikk megjelenik egy adott napon egy korábbi dátummal? Aki ilyen honlapokat olvas, ahol ezeket megcsinálják (te írod, hogy láttál ilyet), az meg is érdemli. Nem blogokról meg valami nevenincs honlapokról kell tájékozódni.
2021. máj. 12. 13:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Ahol sok cikk jelenik meg, ott simán előfordulhat, hogy átsiklok 1-1 felett, még ha napi szinten olvasom akkor is. De mindegy igazából, ennek már semmi köze a kérdéshez, csak azt írtam, hogy ez létező jelenség.
2021. máj. 12. 13:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Az az értelme hogy pénzt kap a cikkekért.
2021. máj. 12. 15:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Attól még a pénzt a cikkekért kapja, nem azért kap, mert visszadátumozza azokat. Az újságírók is pénzt kapnak a cikkekért. Ingyen nem írogat senki, max. hobbiból. Mindenki pénzből él.
2021. máj. 12. 15:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Csak ugye ő csalással szerzi ezt a pénzt, ez a nagyon nem mindegy. Ha valós dolgokat ír akkor megérdemli a pénzt érte így viszont ez szenzációhajhászás de egyben lopás is..
2021. máj. 12. 16:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerinted csalással szerzi a pénzét. Megintcsak azt tudom erre írni, hogy aki ilyen oldalakról tájékozódik, az egyébként is támogatja ezeket az oldalakat már azzal, hogy oda látogat. Valószínűleg ezeken az oldalakon nem ez az egyetlen félrevezető, vagy hamis hír. Ha valaki ezeket látogatja, akkor azért teszi, mert tetszik neki amit ott olvas. Minden oldalnak megvan a maga tábora. A laposföldeseknek, a víustagadóknak, a bitcoin éltetőknek, stb. Ha valaki ezeket látogatja, olvassa, akkor tegye. Ezzel azokat az oldalakat támogatja és az oda írókat. Akit meg zavarnak ezek az oldalak, az nem megy oda és nem támogatja.
2021. máj. 12. 16:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja értem ha nem engem gyilkolnak meg akkor tegyék. Aki nem akar meghalni az nem megy gyilkos közelébe. Ez még akár oké is lehet de attól még sért írott vagy íratlan törvényeket. A tízparancsolatot mindkettő, weblapon hazudni a btk szerint jelenleg szabad.
2021. máj. 12. 16:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Gyilkolást és egy nem megbízható honlapot összehasonlítani? Érdekes...

Aki laposföldes honlapokat vagy visszadátumozó honlapokat akar olvasni, az tegye.

2021. máj. 12. 16:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem a megbízhatatlan weblappal hasonlítottam össze egy tettet hanem az egyik tettet a másik tettel. Mindkettő visszaélés csak az egyik súlyosabb.
2021. máj. 13. 06:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!