Ez kamu coinbase-es akció?
Figyelt kérdés
Szinte biztos vagyok benne, hogy kamu, de az a fura, hogy sem redditen, sem máshol nem találtam a cáfolatát még sehol. YouTube kommentekben terjed a hír a BTC airdropról amit állítólag a coinbase csinál, megünnepelve, hogy ők a legnagyobb váltó (ami nem is igaz).
Erről az oldalról van szó konkrétan:
SENKI ne küldjön nekik BTC-t, mert szerintem 99%, hogy kamu, de azért érdekel Ti mit gondolok erről.
2021. máj. 11. 22:06
1/5 anonim válasza:
Inkább nem megyek rá a linkre sem, de ha valami úgy kezdődik, hogy küldj nekik bitcoint, az valószínűleg átverés.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a "baj", hogy szokott lenni ilyen airdrop tényleg, bár a coinbase-ből nem nézem ki, pláne nem BTC-vel. Most legutóbb múlt héten a tesla oldalán futott egy doge coin airdrop. Amit elküldtél annak a kétszeresét küldték vissza. Én is kaptam, ki is szálltam a dogeból még pénteken, tök jól jártam.
De ez nagyon neccesen néz ki nekem.
2021. máj. 12. 00:25
3/5 anonim válasza:
Azért írtad ezt ki, hogy hátha valaki mégis meggyőz róla, hogy igaz? Ez a legalapabb átverés ami létezik... nyilván kamu. Könyörgöm.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem, azért írtam ki, hogyha valaki más is elbizonytalanodik, akkor lássa, hogy valaki foglalkozott vele. Mondom, nekem is 99%, hogy kamu, csak marha fura, hogy sem quora-n sem redditen nincs egyetlen egy bejegyzés sem róla, hogy scam. Pedig ezeket azonnal szokták jelenteni, hogy nehogy bedőljön valaki.
2021. máj. 12. 00:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!