A diákmunkát bármikor otthagyhatom? Mit jelenthetnek konkrétan ezek a munkák (IT betanított munka)?
Ez a két pozíció van:
1. Linux területen való felhőalapú rendszerek monitorozása, jegykezelés, hibaelhárítás
2. Belsős kollégák gépeinek softwares, hardweres telepítése, javítása, jogosultságok megvonása, adása
Külön ki van hangsúlyozva, hogy nem informatikai területen tanulókat keresnek. Nem kérnek semmiféle kapcsolódó tudást vagy tapasztalatot, csak angol nyelvtudást, számítógépes ismereteket (ez nem tudom konkrétabban mit takar, szerintem csupán átlag felhasználó vagyok, mondjuk emelt infót tanultam és van egy infó érettségim, de az gyakorlatilag csak az office programcsomag...) és nyitottságot a tanulásra. Ez nagyjából megvan, de nem tudom, hogy konkrétan mit takarhat ez a hirdetés. Telefonon adnának majd tájékoztatást, illetve betanítanak, de jó lenne legalább nagy vonalakban tudni, hogy mit takar a munka mielőtt jelentkeznék.
A másik kérdés pedig az, hogy diákmunkásként van lehetőségem otthagyni a munkát, ha mondjuk nem megy, nem tetszik, nem tudom folytatni stb.? Még nem dolgoztam diákszövetkezeten keresztül (melódiák) és külön kiemelik, hogy a jelentkezők vegyék figyelembe, hogy ez egy hosszútávú munkalehetőség, ez pedig picit úgy hangzik mintha nagyobb vagy komolyabb elkötelezettséget jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!