Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meddig mennek az altcoinok...

Meddig mennek az altcoinok iden? Nektek mi a strategiatok?

Figyelt kérdés
Eleg nagy penzt fektettem altcoinokba az elmult idoszakban. Foleg ether, litecoin, eos, tezos-t vettem. Szerintetek mennyi lesz a teteje iden ezeknek? Arra saccolok hogy az ether eleri a 10000 dollart, a litecoin az 1000-et, eos-t tezos-t megcsak megtippelni se tudom. Kockazat kerulo stilusba tervezem ezeket eladni, duplazas utan bitcoinra valtva felet aztan varni amig az alt szezon a veget eleri. Mondjuk mar most jol teljesitettek, marcius ota atlag +50 szazalekba vagyok, persze ebben nagyon kozrejatszik az hogy az ether duplazott azota... Most kene annak felet eladjam de olyan nehezen visz ra a lelek. Innen milyen szep volna meg egyet duplazni...
2021. máj. 6. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
113,121213 ig mennek
2021. máj. 6. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Fölösleges "stratégiázni" a kriptovalutáknál, szinte teljesen kiszámíthatatlan az alakulásuk. Egyedül a bitcoin látszik annyira kiforrtnak, hogy lehessen számolni hosszútávú értéknövekedéssel.

Dogecoin se lenne sehol, ha Elon Musk nem kezd el tweetelni róla.

2021. máj. 6. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Én befejeztem a BTC-re váltogatást, annyim van amennyim, és az ETH-t tekintem az új raktárnak. Ezt egy hónapja döntöttem el, amikor a kínai szénbányabaleset/áramszünet miatt 45%-ot esett a hashrate. Ez nekem túl meleg. Nem akarok moralizálni, de az, hogy 1) kínai kézben van szinte a teljes mining 2) az év jelentős részében szénerőművekkel termelik ki azt az elképesztű mennyiségű energiát, ami hajtja, nagyon nem tetszik.

Úgyhogy wishful thinking beismerése mellett, de remélem hogy ez nem csak holmi alt-szezon, hanem a BTC visszaszorulásának a kezdete. Ezt korábban már sokszor hitték, eddig mindig hibásan, de talán majd most. Csak kell lennie egy pontnak, amikor az energiafogyasztása, tranzakciós díjai, skálázhatatlansága, blokkba kerülés nehézségei olyan szintre nőnek, hogy nincs tovább.

Ha az ETH 2.0 beváltja a hozzá fűzött reményeket (90% eséllyel gondolom), akkor nincs is kérdés, mert lesz egy fenntartható gigacoin, és onnantól annyira nem is látom értelmét a már létező PoS/smart contract coinoknak. Úgyhogy ezeket fokozatosan el is adom ETH-ra. A gráfos coinokat viszont megtartom, mert az egy teljesen más pálya, ami az ETH-tól viszonylag független.

2021. máj. 6. 10:38
 4/4 anonim ***** válasza:
De abban tök igaza van #2-nek, hogy szart se tudunk. Igazából filózni is felesleges rajta, csak nehéz megállni :)
2021. máj. 6. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!